Temat: Vampire Hell
Zobacz pojedynczy post
stary 01-04-2007, 23:34   #1
Alora
Użytkownik Forum

Alora's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Domyślny Vampire Hell

Witam wszystkich. Pytanie o vampire hell. Dzisiaj byłam moją druidką na vampire hell 56 elder 53 mlvl zabierając ze sobą 1 plecak gfb 2 plecaki bp hmm i 6 plecakow mana fluidów. Loot pozal sie boze. Ale chodzilo mi bardziej o exp. Wbilam okolo 10%. Bardzo mnie to zdziwilo poniewaz przegladajac tematy ze zdjeciami magowie i druidzi bardzo czesto daja zdjecia z tamtad jak wbijaja tam kolejne poziomy. Moje pytanie brzmi nastepujaco. Co robie zle expiac tam? Czego wziasc wiecej a czego mniej?
Prosze o jakies normalne odpowiedzi doswiadczonych userow a nie dzieci neo typu. "Ty glupia Je**** idiotko tam sie nie expi!!! Moj kumpel xxx master expi na dragach/tombie/co tam se chcecie."-Ja takich rzeczy nie chce tutaj czytac z prostego powodu. Jak dostaliscie kolejna jedynke w szkole i idziecie sie wyzyc na forum to lepiej skonczcie z tibia i wezcie sie za nauke. DLatego plz kultura a jak krytyka to konstruktywna. Z gory THX. Alora.

Pomóż głodnym dzieciom!
Alora jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.