Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2004, 17:55   #1
Jagger
Użytkownik Forum

Jagger's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Świat: Secura
Jagger ma numer GG 3288196
Dumny Moj pierwszy blokniety DL (bije rekordy).

Witam, pewnie nikt juz nie pamieta mojego tematu pt."Moj pierwszy blokniety smok" czy jakos tak, ale to nieistotne. Pokaze wam teraz screeny, jak to blokuje DLa na 25 levelu, pobijajac tym samym rekord Pana Bartsa/BartLuka ktory, z tego co pamietam, dokonal tego czynu na 26 levelu. Ktoz to wie... moze nawet pobilem rekord Polski , ale tego pewien byc nie moge.

Poszlismy tam w 5.
Ja, Jagger the fourth - Knight, lvl 25 skillz 61/61
Macieq - Sorc, lvl 23 (chcial isc to mu pozwolilem )
Drake the ecological - Druid, lvl 36, mag lvl 39 (nie pekaj, masz dobry mlvl )
Valhior - Pally, lvl 27, skille taje/mnica(?)
Zero Polotu - Pally, lvl 53, skille nie/znane (nie ma go na ss, poniewaz poszedl sprawdzic czy resp jest wolny )

Poczatkowo musielismy pokonac watahe skorpow, ktora bronila groty smokow...Niestety nieskutecznie.

Wydostalismy sie z jaskin i wyszlismy na powierzchnie, niestety respawn DLa byl juz zajety, ale jako, ze Polacy go zajmowali to pozwolili nam jednego wziasc.

Niestety nie chcieli tego za darmo, koniecznie musieli nam pomoc zabic tego DLa, ja sie oczywiscie zgodzilem, bo co to jest 3 ludzi zabijajacych DL, 3 ludzi w tamta... No jednak cos to jest.

Czerwona doopa nie utrzymala sie dlugo na nogach, nawet nie miala czasu, zeby wlaczyc tryb uciekania. -.- Drake sie oczywiscie rzucil na loot, bo mial nadzieje, ze znajdzie dsm. Na screenie pokazalem okno z moimi skillzami, zeby nikt nie watpil w moj lvl.

Po tym DLu postanowilismy jeszcze zniszczyc pare smokow, zeby nikt nie mowil, ze nudno na tym DLu bylo .

To wszystko, na prawde chcialem zrobic wiecej ssow z akcja na DLu, ale on nie pozyl nawet 10 sekund... Dlatego udalo mi sie pstryknac tylko jedna fote.
Poza tym jestem dumny, ze udalo mi sie zblokowac DLa na nizszym lvlu, niz zrobil to Barts. Jak juz wspomnialem, nie jestem pewny co do rekordu Polski, jesli ktos bloknal DLa na levelu nizszym, niech napisze. Oczywiscie niech to najpierw udowodni.
Na tym ss koncze moj temat, oczywiscie to nie koniec sagi pt. "moj pierwszy blokniety~" , zostal mi jeszcze gs i warlock.
Prosze o komentarze.

Jagger jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.