Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noela
Hi. Na poczatku chcialem powiedziec ze nie jestem nikim z Vision ani z Duskiness i nie obchodzi mnie kto wygra wojnie i kto jest fajny a kto nie. Chcialem tylko powiedziec ze ogladalem wszystkie filmiki od poczatku jeszcze wojny Vision vs Aberratio i all Vision vs Duskiness + Aberratio i powiem tylko JEDNO VISION TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH GILDI W HISTORI TIBI JAK NIE NAJLEPSZA. Mozecie sobie tutaj pisac ze jestem smieszny itp itd ale to mnie raczej nie obchodzi. Zobaczcie filmiki zobaczcie ich zgranie, skilla, precyzje, a przede wszystkim ze sa caloscia, nikt nie patrzy ze padnie, kazdy walczy ile ma sil i nikt nikogo nie zostawia TO SIE NAZYWA LOYALITY I HONOR. Ogladajac filmiki zagrali tylko zle na goblinach na Edron ale wiadomo ze nie mozna miec na 100 akcji 100 doskonalych. Zreszta zobaczcie co ludzie pisza o nich na forum tibi.com o ich zgraniu i ich sile, na tibi.de tak samo ludzi z innych panstw sa pelni podziwu ich pvp piszac chodzby polish DEL'TORO ( I WSZYSTKO JASNE). Ja az sie boje pomyslec co byloby jakby Vision mialo podobne livle do nich TO BY POPROSTU BYLA MIAZGA. Zreszta po wygranej wojnie co niebawem nastapi zaczna bic levle a wtedy bede potezni i ZNANI NA CALY SWIAT (zreszta juz sa zapisani w histori TIBI). Z takim pvp jakie oni maja to Duskiness moze juz placic bp krystali. Pozdrawiam i pamietajcie to nie tylko moja ocena a takze moich znajomych ze swiata tibijskiego + comentsy i posty ludzi z za granicy. I co jeszcze chcialem powiedziec na koncu to to ze nie ma LEPSZEGO LIDERA niz Katrila ten ziomek niszczy caly sytem, jego akcje sa szybkie zgrane zaplanowane i przemyslane z milion razy pewnie. Zobaczcie jak on karci tym swoim rp ile fragow mial w wojnie z Aberratio pozniej w wojnie z Duskiness pozniej nie gral chwile bo tam problemy z netem(tak slyszalem) i teraz wrocil i znowu tyle fragow. KATRILA JESTES BOSEM POPROSTU MIAZDZYSZ nie znam lepszego RP niz TY. Pozdro dla wszytskich.
|
nie zgodze sie z toba i jestes stroniczy
i znowu ktos z vison zaczyna pisac bzdety ze nie jest z vison i tylko chcial by pokazac jacy oni sa zajebisci katrila np mastah pvp nie mowie ze ma zle pvp ale zobacz jak yubov radzil sobie z tym botem ng vison wylapal komba i dawal se rade moim zdaniem jesli chodzi o pvp bije katrile na glowe
ale zanim zacniesz oceniac wynik wojny poczekaj do jej konica