Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten
To tak po pierwsze najlepsza gildia to była i tak pozostanie Unit lub Del'Toro
Po drugie Del'Toro w swoich akcjach nie musiało się zastawiać noobami i myślę że ich pvp było duuużo lepsze niż Vision, to nie tylko moja opinia ale również kolegów z Tibii, piszesz "Ja az sie boje pomyslec co byloby jakby Vision mialo podobne livle do nich TO BY POPROSTU BYLA MIAZGA" do kogo mieliby mieć podobne lvl (Duskiness czy Del'Toro)??
Po trzecie nie rozumiem o co Ci chodziło "CAŁY ŚWIAT.." miałeś na myśli Tibijski czy real?
Po czwarte lepszy lider niż Katrila? Mediota Del'Toro
Po piąte lepszy rp niż Katrila? Mediota Del'Toro
|
HAHA czyli DEL'TORO jest byla i bedzie przez jeszcze jakies milion lat najlepsza gildia tak ?? nikt ich nie pobije NIKT NIKT NIKT, masz racje. A po 2 ogarnij ze pisalem jedna z najlepszych jak nie najlepszych co nie oznaczalo ze sa najlepsi ale ty swoim malym mozgiem musiales mi tutaj cala historie napisac. Po 3 na last battle Vision nie krylo sie za nobami a co najwazniejsze noobie jak walczylo del'toro to u nich wrog nie mial 280 ms 190 ms 200 ek itp itd downie. Po 4 chodzilo o levle podobne do Duskiness nie pisalem tego bo wydawalo mi sie to oczywiste ale nie przewidzialem tego ze przeciez ty jestes jeszcze na tym forum i trzeba all dokladnie wyjasniac.
Po 5 ja napisalem ""ZNANI NA CALY SWIAT (zreszta juz sa zapisani w histori TIBI)."" A twoje PYTANIE ""Po trzecie nie rozumiem o co Ci chodziło "CAŁY ŚWIAT.." miałeś na myśli Tibijski czy real?"" HAHAHA stary jaki ty masz wszechpotezny UMYSL HAHAHA HAHA jestes dla mnie favorytem na tym forum HAHAHA HAIL HAIL "PIEKNY UMYSL"
Po 6 I NAJWAZNIEJSZE idioto pisal ze dla mnie jest najlepszy liderem i najlepszy rp, ALE TY JESTES ZBYT MADRY BY TO ZROZUMIEC po co ty mi piszesz kogos z del'toro jak mnie to nie obchodzi w ogole. DLA MNIE KUMASZ TE DWA SLOWA?? PRZECZYTAJ JE POWOLI MOZE ZROZUMIESZ DLA MNIE DLA MNIE DLA MNIE !!