Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sylwia656
Hmm...
Powiem tak:
Około 3/4 polskich graczy sądzi że MDW jest Uber super mega pr0 bo wbił 300 lvl.
Moim ulubionym graczem jest Cichy. Lubie go za jego poczucie humoru i ogólnie za to co zrobił dla ludzi. 3/4 polskich graczy będzie broniło MDW bo wbił 300 lvl i zazdroszczą mu. Ja mu nie zazdroszczę, w tibię gram nie dla lvlu tylko dla ludzi i dla rozrywki. A jego zachowanie jest po prostu śmieszne, zachował się jak 5 latek któremu weszło inne dziecko do piaskownicy ;/ Na pewno wiedział że Cichy chce nakręcić filmik i spada stąd. A może zaczyna mu brakować kasy na sdki i chciał z nich coś zlootować ? <ironia>
Topic. Cichy czyń swoją powinność dalej ! 
|
Eh... skomentowalem to juz chyba doglebnie w innym tematcie (temat zostal usuniety)
BA kolega nad toba tez juz to skomentowal...
Wiec ones agine, Matiemu nie chodzilo o to ze sie "wbilismy" na respa tlyko o PEWNE osoby z tego teamu ktorych Ruthless nie trawi, widzisz napisze podobny post jak tamten w usunietym temacie. Jak mnei ktos wkuriwa to tez staram sie mu uprzykrzyc zycie lurujac/starajac sie ubic etc. (np taki yoozek robi to co robi i sa GZty) Mati robil to co robil bo nie pasowaly mu wlasnie te PEWNE osoby, no a wyszlo jak wyszlo. (Podczas tego filmu rozmawialem z paroma osobami na priv i kazda napisala cos w stylu "a czego sie spodziewaliscie?") no w sumie mozna bylo sie tego spodziewac, ja rowniez przeszkadzam tym ktorzy mnie nie podpadli.
Wiec.. teraz mzoesz to przeczytac.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vissek
Jego działanie nie było wymierzone w Ciebie. Niestety w teamie miałeś osoby których członek Ruthless (a w szczególności Mat) nie zdzierży. ;]
|
Pzdr.