Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cichy
@105.rec
Podsumuje parę wiadomości:
1. mateusz wiedział, że jestem tylko aby odsłonić mapę, a nie huncić na jego miejscówce. Samo nasze spotkanie na miejscu było jednak przypadkowe.
2. nie wbijaliśmy się od razu na respa, tylko czekaliśmy aż zakończy walkę
3. 00:06 You lose 167 mana blocking an attack by a demon. Może jestem inny, ale jakoś nie lubię jak ktoś próbuje mnie zabić.
4. dalszy comment tematu już jest chyba zbędny na temat uwielbianego przez niektórych "best" player in tibia.
(btw, film ma 4k ściągnięć w 24h - włączając inne linki)
@Mozo
hmm, no jest jeszcze niby ferumbras tower...
|
Dziwne aby nie mial 4k sciagniec z taka promocja, przeciez to jest na all forach.
Niektozy mowia ze nie chcial wposcic bo bal sie o strate expa. Czy nie warto czasem pomyslec? Czy musicie co niektozy byc zawsze nastawieni przeciwko mdw? Przeciec wiedzial po co przyszli, wiedzial ze odkrycie mapki potrwa minute, ale jak widac postanowil sie zabawic i lurnac im pare potworkow, co w konsekwenci wydluzylo ich pobyt tam, wiec mdw wbil mniej expa jak by mogl. Na niego dziala tak
POGROMCZYNI SWIATLA i nie wazne z kim ona bedzie, w jakiej sytuacji i co bedzie robic tacy ludzie zawsze beda tepieni.
A teraz tak czy mdw chcial ich zabic? Nie sadze, przeciez z cichym byla dosc spora ekipa, czy im tak ciezko jest ubic demona?
Ale jaka reakcje cichego widzimy na forum "3. 00:06 You lose 167 mana blocking an attack by a demon. Może jestem inny, ale jakoś nie lubię jak ktoś próbuje mnie zabić. "
On sie wybral na roty czy na demony? Czy takiej ekipie trudno jest ubic demona? Czy jakby mdw lurnol 2 demony(a mial taka mozliwosc) to co by sie wtedy dzialo? Ja nie bede gdybac wy sie tym zajmujcie, ale wiem jedno nie chcialbym wtedy stac obok cichego(na real ofc).
Wydaje mi sie ze poprostu nie mozecie sie pogodzic z tym ze potrzebowaliscie takiej ekipy do ubicia paru demonow, a on sam sobie spokojnie tam expi juz od baaardzo dawna.
A do innych osob na tym forum to powinniscie sie cieszyc ze zobaczyliscie jak mdw expi, bo nie bedziecie mieli wiecej takiej okazji, ale z drugiej strony zdajecie sobie sprawe, ze nigdy nie bedziecie mogli tam expic, wiec musicie sie jakas pocieszac obrazajac mdw. Ciezko mi to zrozumiec, ale przeciez to takie typowe dla wielu osob.
A co do nastepnego filmu to moze byc ferumbrasek tower. Jestem ciekaw jak ekipa cichego sobie z ta wieza poradzi, ale badzmy dobrej mysli, w koncu tam tez sa demony(nie myslic przypadkiem z rotami!!!).