Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bl@di
@up
musial ktos za ciebie odpowiedziec ? Rozumiem.
|
nie doczepiles sie do niego, tylko do calego tematu, wiec czemu reszta miala sie nie odzywac?
Cytuj:
@ 2 up
Nie obchodzi mnie to czy wierzysz czy nie, bo ss'y mi sie nie podobaja i tyle, a to ze ci sie to nie podoba to jest twoj problem i twoj zafajdany kompleks.
|
omg, a mnie nie obchodzi czy ci sie ssy podobaja czy nie, a jak ci sie nie podobaja to to jest twoj problem i twoj zafajdany kompleks

niestety ale to dziala w dwie strony
Cytuj:
I nie mam zamiaru argumentowac dlaczego mi sie nie podobaja bo to jest kwestia gustu i przypodoban. Zrobiliscie temat na forum i myslicie ze kazdemu beda sie ss'y podobaly a tak nie jest, musicie sie z tym pogodzic i jakos zyc, nie zalamywac sie, a i jak chcecie byc wychwalani to wbij ss'y na photobucta daj link kolegą z gildi oni napewno beda cie wychwalac i wielbic, moze wtedy sie jakos dowartosciujesz. KThxBye
|
powiedziales, ze ssy sa do dupy, powtorzyles 2 razy i wystarczy, nie chcesz powiedziec lub nie wiesz czemu tak uwazasz - twoja sprawa, wszyscy to przyjeli do wiadomosci, wiec skoro nie masz juz nic wiecej do powiedzenia to nikt cie tu nie trzyma
btw
kolegOM* i gildii* ....
edit