Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2007, 23:42   #843
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bl@di Pokaż post
@up
musial ktos za ciebie odpowiedziec ? Rozumiem.
nie doczepiles sie do niego, tylko do calego tematu, wiec czemu reszta miala sie nie odzywac?

Cytuj:
@ 2 up
Nie obchodzi mnie to czy wierzysz czy nie, bo ss'y mi sie nie podobaja i tyle, a to ze ci sie to nie podoba to jest twoj problem i twoj zafajdany kompleks.
omg, a mnie nie obchodzi czy ci sie ssy podobaja czy nie, a jak ci sie nie podobaja to to jest twoj problem i twoj zafajdany kompleks niestety ale to dziala w dwie strony

Cytuj:
I nie mam zamiaru argumentowac dlaczego mi sie nie podobaja bo to jest kwestia gustu i przypodoban. Zrobiliscie temat na forum i myslicie ze kazdemu beda sie ss'y podobaly a tak nie jest, musicie sie z tym pogodzic i jakos zyc, nie zalamywac sie, a i jak chcecie byc wychwalani to wbij ss'y na photobucta daj link kolegą z gildi oni napewno beda cie wychwalac i wielbic, moze wtedy sie jakos dowartosciujesz. KThxBye
powiedziales, ze ssy sa do dupy, powtorzyles 2 razy i wystarczy, nie chcesz powiedziec lub nie wiesz czemu tak uwazasz - twoja sprawa, wszyscy to przyjeli do wiadomosci, wiec skoro nie masz juz nic wiecej do powiedzenia to nikt cie tu nie trzyma

btw
Cytuj:
daj link kolegą z gildi
kolegOM* i gildii* ....

edit

Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 03-04-2007 o 23:44.
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem