dobra zdawalo mi sie ze z tym hackiem, to na tym forum gdzies pisales jakies 10 stron temu "Ze ktos tam znalazl demon arma w domku zazka i to bylo podstawa do hackowania zazka przez kogos tam" moglem zle to zrozumiec czy cos. wiec nie sugerowac sie ta czescia mojego posta. a czytajac twoja "Cieta riposte" chce mi sie smiac bo wpadasz w jakies dzikie furie chyba i rzucasz we wspolokatorow taboretami jak 12 latek chodz tego tez nie jestem pewien

poprostu zal. ;p
i nie kazdy kurwa Polak bedzie pracowal za 1000 zeta miesiecznie, reprezentujesz soba poziom przedszkolaka wypisujac takie bzdury, normalnie az zal to komentowac -.-' . tobie sie juz calkiem we lebie przewrocilo sam tylko nie wiem od czego, chyba od przebywania wiecznego wsrod szweduchow. powiedz swoim rodzica przy obiedzie, ze sa pojebani bo sa polakami a sadzisz tak bo ci zazek z toxo na gc wmowili, wyrob sobie zawod w tehnikum wyjedz na zachod pracowac najepiej do szwecji bedziesz szczesliwy, zmienisz paszport nie worcisz juz, a wszyscy beda zadowoleni "baj" >.< (zeby nie bylo ze sie czepiam na forum rodzicow, bo do nich nic nie mam tylko zwracam uwage na pojechana w dupsko wg. mnie wyznawana przez cataclisma)