Temat: o grze...
Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2004, 22:24   #51
Aradash
Użytkownik forum

Aradash's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004

Domyślny

Ithelios
Rozumiem że 18-tka to wiek buntowniczy - też to przeżywałem - ale żeby nie odróżniać fałszu od prawdy ?? hmmm..... Twój wybór.
Moją dupe może ściskać wiele spraw, ale napewno nie śmierć w grze, gdyżginąłem w wielu grach i to normalne zjawisko jest. Jednakże ściskać mnie może fakt iż jest to śmierć bez powodu - a to już głupota jest a nie wybór gracza. Więc rób sobie co chcesz bo i tak robić będziesz. Pamiętaj jednak iż wybór może byc także...hmmm... conajmniej głupi.

Nie jestem ponad wszystkich i nigdy się za takiego nie uważałem. Wiem kiedy mam rację a kiedy nie. Gdybym w tym przypadku jej nie miał to mordy bym nie odezwał.

Acha... no i dziecinko wstrzymaj konie bo Cię poniosą i jeszcze przypadkowy gracz w Tibii ucierpi podczas, gdy będziesz leczył kolejny kompleks osoby zdominowanej bo skoro twierdzisz, że się uważam ponad wszystkich (a w rzeczywistościa tak nie robię - wypowiedziałem tylko własne zdanie jak każdy w tym temacie, zresztą mam do tego cholerne prawo) to zaczynają się właśnie poczatki zakompleksienia - lol - Proponuje herbatke. Może ziołowa ?? - BIG FUCKIN' LOL

P.S. Gdybyś nie zauważył to wypowiadałem się odnośnie zachowania graczy a nie tylko PK. A jeśli pojawiła się awersja do PK'ów z mej strony to tylko wobec tej części, która zabija bez podstaw. Tak robi tylko człowiek - żaden inny gatunek tak się nie zachowuje - więc to może wyjaśnia istniejące zjawisko w grze. Widocznie musze głupote nawet w grach akceptować... cóż... trudno....

BTW. skoro zabijasz słabszych to wydaje mi się, że to właśnie Ty starasz się zdominować biednych newbie... hmmm czyżbym się mylił ??

acha no i jeszcze jedno....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ithelios
[...]starasz się sam sobie wmówić[...]
Owszem staram się sobie wmówić, że trafiłem na stosunkowo kulturalne forum, lecz powoli zaczynam w to wątpić...
Aradash jest offline   Odpowiedz z Cytatem