Zobacz pojedynczy post
stary 02-10-2004, 22:32   #10
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shin Chan
buahahaha
dobre pobiles rekord hyba swojej wioski
Rekord Nalezy do Dadasia z Pacery na 21 lvl z p setem i 3 mlvl i 2 sorcow na 30 i 40 lvl bylo z nim jeszcze go musielismy Go Uhac , zamieszczalem juz SS na forum!!! Bloknal trzy a na 4 Nie trafilismy Uhem :/ nie pobiles nic i nikogo!!!
Co to niby za blokowanie skoro ktoś cię leczy :/ Jagger był w stanie sam przetrwać blok DLa, nie był uzależniony od innych osób, które musiały go leczyć aby biedaczek nie padł. To tak jakby mag zsumonował sobie Demon Skeleta do blokowania DLa a potem go leczył. Czy wtedy należy pogratulować DSowi, że wspaniale blokował DLa ?? Nie !! Ponieważ sam DS by padł po kilku sekundach, jest to tylko potworek, którego życie zależy tylko od tego czy ktoś go na czas podleczy.
Czy jak pójdę solować np. GSa i kumpel mnie będzie leczył to nadal mam prawo mówić, że to było solo ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swirus :P
Ogarnij sie czlowieku na wiezy z dlem masz tak latwo blokowac ze szok ja na 20 lvlu bloczylem na dobule spawnie i bylem tylko z 2 pallami wiec niejest to zaden wyczyn....
I w 3cim dlu byl DSM... I wtedy mama obudzila cie do przedszkola

@Jagger: jutro i tak Cię pobije
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"

Ostatnio edytowany przez Aversin - 02-10-2004 o 22:43.
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem