Zobacz pojedynczy post
stary 04-04-2007, 10:23   #845
Pavel Ches
Użytkownik Forum

Pavel Ches's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2006

Domyślny

@up
Hmm... ile razy będziesz to samo powtarzał, że Ci się nie podoba, próbujesz siebie utwierdzić w tym fakcie czy jak? Bo każdy inny juz zdążył zrozumieć (może sam nie wierzysz w to co piszesz i musisz powtarzać jak alkoholik na zebraniu AA "nie będę więcej pił alkoholu")
A to już budzi w spore wątpliwości co do przytoczonego cytatu w Twoim podpisie:
"Wiem to co mowię,..." - jakbyś wiedział co mówisz byś się nie powtarzał
"...mowię to co wiem..." - to mało wiesz bo jedyną informację którą zawarłeś na kilka postów to to, że Ci sie screeny nie podobają
"...Dużo wiem więc dużo mowię" - czy dużo wiesz, hmm... każdy może dużo wiedzieć nie zawsze inteligentnej wiedzy, a to że dużo mówisz (a raczej piszesz) to jedyna prawdą w tym wszystkim, ale dla mnie się zazwyczaj liczy jakość, a nie ilość, tak więc przykro mi musisz odejść, zostawłeś wytypowany na najsłabsze ogniwo.

<post ten nie miał na celu obrazić autora postów pod tytułem "kiepskiej krytyki" tylko ukazanie mojego zdania, bo czasami mam już dość takiego skakania sobie do gardeł i odrzuca mnie jak widzę krytykę zawartą w "3 słowa i 5 postach">

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Pavel Ches - 04-04-2007 o 10:26.
Pavel Ches jest offline   Odpowiedz z Cytatem