Zobacz pojedynczy post
stary 04-04-2007, 11:16   #699
Aladar
Użytkownik Forum

Aladar's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: jeszcze w domu :P

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Amera
Skille: ROSNĄ!!
Poziom mag.: 4
Aladar ma numer GG 6919968
Król

ok, to może sprostuje,

Czasem przydaje się skilowanie w innej profesji klasą która posługuje się z zasady czymś innym. Jak sorkowi braknie many a flaszek już nie ma to czasem trzeba się bronic walką kontaktową (fist nie polecany chyba że wyśróbowany), ale co do skilowania obuchami, czy bronią tnącą to jest wszystko na pierwszej stronie poradnika.

Teraz co nieco o postępie w skilowaniu. Co do prędkości skilowania (lepiej brzmi chyba podnoszenie umiejętności [ skill - umiejętność ] ) jest to całkiem prawdopodobne, że ma postęp iść tak wolno, ale sam nie wiem do końca właśnie to sprawdzam, mi idzie średnio 1 pkt procentowy na jakieś 1 - 2 bub 3 minuty.

A teraz coś o podnoszeniu swoich umiejętności w tarczy na większej ilości potworków niż 2. JEDNAK DZIAŁA!!!!
Nie chciałem za bardzo ry(d)zykować więc połuszczyłem się na carionwormy.
2 na raz - racja! Skilowanie jest bezpieczne. Jakiś 1 pkt procentowy co około 1 - 2 minuty.
3 potworki (np 2 cariony i jeden root) - prawda, że można prędzej zostać zeżartym ALE!!! 1 pkt procentowy co około 1 - 1.5 minuty.

Bez urazy dla tych co mi mówili że tak się nie da. Pozwólcie zatem, że zacytuję tu jakże popularny tekst "A NIE MÓWIŁEM???"

Ten co niepokój przeczekał,
Chaos i straszną pożogę.
Poza przestrzenią i czasem,
W błogiej nicości się znalazł.
(...)

Ostatnio edytowany przez Aladar - 04-04-2007 o 11:22.
Aladar jest offline   Odpowiedz z Cytatem