Zobacz pojedynczy post
stary 04-04-2007, 11:42   #5844
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
mam wyjebane na all polakow bo to najgorszy kraj jaki moze byc idz do roboty i pracuj za 1 tys na miecha
W moim małym mieście , jak masz nosa to jako praktykant kosisz koło 800 zł na miesiąc.. Niewiem jak jest u was z zarobkami , ale "ten pojebany kraj" ma to do siebie że tutaj wcale nie jest tak źle , wystarczy troche pokombinować , i można osiągnąć wiele. Problem w tym że nie każdemu sie chce (wielu polaków woli być obiektem żartów za granicą) , ja sam może w okresie wakacyjnym skocze do Holandii na miesiąc lub dwa, skocze do pracy nie dlatego że tutaj jest "gnój" tylkp dla tego że moja sąsiadka załatwia przejazd a kaske oddam po powrocie (odrobie szybko za bilet a potem bym poszalał ).

Ok , koniec offtopa. Acha Cataclism , z tym calym charem to nie było tak że jak była możliwość zmiana rec key'a to drugi owner oszukał Spiegola i zmienił konto na siebie , niechciał oddać mój passów , po jakimś czasie dał passy tobie (trzeciemu ownerowi) , ty zaproponowałeś passy Spiegolowi bo to wsumie jego konto , ale on odmówił bo i tak już niechciało mu sie grać.

Jeśli ktoś ma zapędy masochistyczne , może cofnąć sie do strony 1 tego tematu i zacząć czytać , na 100 % będa gdzieś posty Spiegola potwierdzające domniemaną wersje którą przedstawiłem powyżej.

Wystarczy bablania.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline