Cytuj:
95 fire niszczylem 130 troja po rebie i bylo 10:3 dla mnie
|
No way, nie mozliwe. Chyba ze byl bez eq...
Cytuj:
Taoista zabijają na każdym kroku,wole archera!
|
RB water tao ze spearem jest nie do pokonania. To wlasnie archy padaja na kazdym kroku, jesli nie wrzuca latania na czas. Poza tym nizszy trojan (z porzadnym eq) rozwali wyzszego archera na hita, tak wiec kto tutaj wymiata?
Cytuj:
A teraz mój char:
Taoister
Taoist(będzie fire)
Eq:dobre.
lvl:32
Kasa:39 k
|
Uwierz mi, nie wiesz co to jest dobre eq

Te twoje normale/refy/moze uni to jest nic, takie cos sie sprzedaje w sklepie bo tego i tak nikt nie kupuje. 39k to tez nic, za tyle to ja kupuje strzaly jednorazowo. 32 lvl? Robie nuba, i archem na slow ape w 30 minut wbijam mu taki level.
Teraz ja sie wypowiem na temat profesji.
Jesli dobrze rozwiniesz postac, obowiazkowo kazda reba na 130!!!!!! levelu, jedynie waterem na 110, nastepnie rebniesz na cos co sie oplaci, to mozesz miec dobra postac i nie jest to problemem.
Fire Tao wbrew pozorom nie jest wcale taki swietny super i wogole. Po 70 lvlu, gdy juz nikt cie do teamu nie przyjmie, zaczyna sie osrane zycie fire taoista. Niby dostajesz fire circle, ale co z tego skoro leci ono bardzo wolno. Z fixed thundera tez gowno zabijesz. Wychodzi na to ze nasz mighty fire tao jest udupiony bo nie ma gdzie expic. Taka prawda.
Cytuj:
A fire tao widziales?? Thunder,cure,lightning,volcano,fire circle,fire of hell,fire meteor, fire bomb, fire ball, tornado itp. są lvle skili.
|
Taa, fire uzywa wlasciwie tylko fire of hell i tornado + cure czasem. Zapomniales dodac ze nie dostajesz tych spelli od razu, tylko po okolo 80 lvlu, a potem i tak musisz je dluuuuuuugo trenowac, bo bijesz z nich jak druid z rozdzka na 7 level.
Najlatwiej expi sie archerem, na plvlu do 70 levela, potem 3 levele samemu na lataniu w BI i masz speed arrowy. Robisz troche plvl nubkom, wbijasz do labu i exp leci jak marzenie. Sam tam wbilem od 73 do 93 w kilka dni. Na pewno trojanem i tao bys tak nie zrobil.
A teraz podsumowanie.
Dlaczego wydaje mi sie ze wiekszosc ktorzy sie tu wypowiadaja udaja takich kozakow a tak naprawde nic nie wiedza o tej grze? Wiecie wogole co to jest plvl? Jakos nikt tutaj tego nie uwzglednil, a to wlasciwie glowna droga do rozwiniecia chara. Kazda, powtarzam, KAZDA postacia do 70 levela trzeba siedziec na plvl, inaczej sie nie oplaca, bo strata czasu.
P.S: Pragne przypomniec, iz po wprowadzeniu loterii gra stracila sens, poniewaz wypadaja itemy 2soc, +8 itp. Stalo sie to koszmarem dla ludzi, ktorzy przez dlugie miesiace zbierali kase zeby zrobic sobie np. takiego Backsworda +7 (Portos, z dream-dream), a teraz kazdy byle noob ktorego stac na db moze sobie biegac w super full soc +8.
Ok. Lece sprawdzic 9Dragons