@punish
ta ciekawe czmu ja tu mowie o rasizmie? jak co 3 post mowi "za***ac swe" "swe to szmaty" lub "swe to cioty i pedaly" zastanow sie ty co mowisz a pozniej pogadamy
@Hard pogromca
omg!! czy wy cale zlo musicie zwalac na szwedow? tylko za to ze sa lepiej wyksztalceni,bogatsi i ogolnie madrzejsi to wy musicie juz *******ic tu glupoty typu "to swe hackneli blablabla..." ****a nie kazdy hacker jest ze Szwecji!! i ty sie ****a dziwisz ze tak o polsce mowia? jak 90% polakow grajacych w tibie to *******eni nacjonalisci,rasisci i zlodzieje a w dodatku tchorze wiec mi tu nie ******* o "pojechaniu szwecji"
@Raczeq
****a to ze Belth nie lubie jakiegos H-lvl polaka to jego sprawa a ty masz tu gowno do gadania kazdy kogos lubi a kogos nie a to ze akurat nie lubi polakow to ja sie nie dziwie.......
@ktos kto wspomnial o Powstaniu Warszawskim
Wez mi tu nie porownuj Powstania Warszawskeigo z rasistowska wojna w Powstaniu Warszawskim walczono o Wolnosc i o Idealy a w tym niby "powstaniu dzielnych polakow" (czyt. kill-all-swe-because-they-are-from-sweden) walczycie tylko zeby udowodnic jakimi skonczonymi debilami sa pOLACZKI.... i ze idiotyzm niezna granic "o nie polski haj-lvl zostal Chakniemty! to napeffno sfe! czeba mu pomudz! bo to pszeciesz byl polak!!"
@topic
Naprawde ten temat dowodzi jakimi Rasistami i Nacjonalistami sa "polaczki" grajacy w tibie
Az mnie glowa rozbolala jak czytalem ten temat........ naprawde idiotyzm niezna granic.....
Ostatnio edytowany przez Abdul - 02-10-2004 o 23:00.
|