Ktoś z członków Mythos zhakował tych czterech high lvl-owców polaków. Patrząc na czas ich śmierci można wywnioskować, że za każdego zabierała sie pokolei ta sama osoba. Nie wiem jak to się udało ale prawdopodobnie zdobyli ich IP. Na forum
www.tibia.com probowałem udawodnić, że hakerem jest osoba z Mythos i co się stało? Podczas rozmowy na forum z jednym z członków gildi, oni prawdopodobne zdobyli mój numer IP. A co potem? Ip w w tibi blocked na 30 min przez prawie cały poranek. Następnie przyjeżdża członek z SoftNETu - firma dostarczająca mi internet. Mówi, że ktoś probował włamać sie na moj IP i podszywać się pod komp... Na szczęście firma ma firewall i hacker nieprzedostał się przez zabezpieczenia. Myśle, że mogła być to ta sama osoba, która zhakowała Xoziego, Hezipa, Zenke i Cavatora. [sorry if its pathetic] Rozmawiając z kumplami, którzy znali te osoby dowiedziałem się, że to rl ownerzy są załamani
Szwedzi, nie wszyscy of course. Mam na myśli tych z Mythos i osoby trzymające z nimi kontakty np. Mosehiru, zawsze mieli polaków gdzieś nazywając nas "dirty polacks" i obrzucając nas innymi takiego typu textami. Podczas poprzednich wojen pingowali (wysyłali np. na MSN masową liczbę wiadomości przez co ktoś dostawał kika, a oni go zabijali). Tak padł Fingerout, etc. Nigdy podczas wojen nie grali uczciwie. Parę dni temu rozpętała się kolejna wojna. Wielu polaków padło i żaden szwed. Aby załamać polaków, których opuściło jush wielu high lvl - zostali zabici i opuścili server, szwedzi zhakowali czterech swoich przeciwników. Posuneli się za daleko, wielu graczu z Tibi tego dnia straciło kumpli, którzy poświecali wiele czasu graniom w te piksele. Postanowli się zemścić. Zebrali Polską Armie "noobów" (Hail!), która walczyła versus Mythos. Większośc z nich walczyla tylko dla beki, wyzywając i bluzgajac jak rasiści na szwedów, którzy aniołami również nie są. Było jednak paru takich, którzy chcieli się zemścisz za wszystkie obelgi, wyzwiska i czyny wrogo skierowane w stronę Polską. Armia polaków pomogła im tego dokonać. Padł Romi i Professor Dan. Ten drugi nie bral udziału oficjalnie w wojnie, ale jeśli ktoś dokładniej zajmie się jego osobą to dowie się, że również był PA choć nie aż w tym stopniu jak jego rl kumple Valise i Grimmy. Te 2 deady napewno nie będą wystarczającą zapłatą za to co zrobili hakerzy, ale ważne, że Polacy się starali ICH pomścić.
Dziękuje.