Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 04-04-2007, 17:38   #2442
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Ban na jakis czas. Przegladne sobie temat i rozdam kilka banow. Zdejme bana z tego tematu, kiedy posprzatam. W tym czasie zakladanie nowych tematow o Danerze bedzie jednoznaczne z checia dostania bana za niestosowanie sie do decyzji moderatora.

Do tych, co nie zasmiecali tego tematu, tylko wklejali zdjecia: Szykujcie nowe foty i zycze cierpliwosci.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Panowie.
Pierwsza sprawa: Usunalem (do jasnej cholery) 150+ postow ze spamem, wyzwiskami i klotniami (jakikolwiek post ze zdjeciem byl co 10-20 postow z klotniami). 150 postow z ostatnich ~200, gdzie temat ma ~2500 postow. Wyobrazam sobie co by sie dzialo, gdybym sprawdzal od poczatku. Zarwana noc, kilkadziesiat banow i wielka rozpaczacz kilku userow, ze mod jest surowy.

Druga sprawa: Do dyskusji na temat Danery jest TEN temat. Tu sie wkleja zdjecia, a nie dyskutuje (chociaz "dyskusja" w tym przypadku to pojecie wzgledne - niektore osoby wyraznie pokazaly swoje niziny inteligencji). Nie psujcie zabawy z ogladania zdjec innym, zachowujac sie jak, przepraszam za wyrazenie, rozwydrzone gowniarze. Jezeli chcecie sobie porozmawiac, na adekwatnym do waszego poziomu inteligencji temat, to wejdzcie na kanal #bluzgi na ircu albo zalatwiajcie swoje sprawy na PW, GG. Tutaj robicie z siebie tylko zalosnych debili.

Trzecia sprawa: Ja rozumiem male offtopy, jakiekolwiek offtopy, komentowanie luzno zwiazane ze zdjeciami... Ale to, co sie tu dzialo, to paranoja! Jeszcze jedna taka akcja i wprowdzimy tu zakaz postowania bez zdjecia.

Czwarta sprawa: Dalem kilka banow. Za kretynizm, debilizm, wyzwiska, spam, klotnie. Dobrze by bylo, gdyby te osoby nie wracaly juz na to forum ze swoim niezwykle wysokim poziomem inteligencji i ogłady. Jednak domyslam sie, ze wroca pod innymi imionami. Jesli zauwazycie, ze ktos nowy wydaje sie byc osoba zbanowana, ktora brala udzial w klotniach w tym temacie - raportojcie (przez funkcje raportowania postow, czy do mnie na PW - mi to obojetne). My to sprawdzimy i najwyzej damy bana na ip. Na zawsze.

Piata sprawa: Raportujcie posty, w ktorych ktos narusza regulamin lub psuje ten temat. Wy go tworzycie i WY powinniscie o niego dbac. Ja tu tylko sprzatam

Pozdrawiam,
Shinjix.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 04-04-2007 o 19:09.
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem