@Spikey
Masz rację. Nie gram na Danubii, ale sam zauważyłem stosunek Szwedów do Polaków nawet na Hibernie. Poprostu stoją i sie wyzywają ;/
Mam znajomego, który pojechał do Szwecji. Mówi, że ostatnio jakiś gościu z jego szkoły (jakaś wyższa) procedurę jak włamać się do jakiegośtam banku wysłał do gazety. Gazeta oczywiście tego nie wydrukowała, jednak napisała artykuł na pierwszą stronę o słabych zabezpieczeniach tegoteż banku.
Ktoś napisał że Szwedzi musieli użyć jakichś programów. Co do tego to się nie zgodzę. Mogła to być rozmowa szweda podającego się za np. Anglika z jednym ze 100+ lvli, i w pewnym momencie padło pytanie, niby nic nie znaczące, np. czym się zajmujesz interesujesz (mam nadzieje że tak nie było...) [ostatnio sie dyrektora naszej szkoły niby przypadkiem zapytałem czy ma jakieś zwierzątko i jak sie nazywa, a taką miał odpowiedź na pytanie do hasła [n00b], i oczywiście podał, a co za tym idzie takie samo hasło było do konta naszej szkolnej strony WWW], a ten nic się nie spodziewając odpowiedział. Poza tym jest wieeeele innych sposobów zhackowania konta.
Sam nie przepadam za Szwedami. Poprostu ich nie lubię, tak samo jak Brazylijczyków. Nie wiem czemu, być może dlatego, że się 'panoszą' w Tibii. Ale żeby odrazu ich wyzywać, bić itd?
Raistlin Mejerek II wypierając sie polskiego Tibijskiego obywatelstwa... To już jest niewporządku... Chociaż sam nie wiem co bym na jego miejscu zrobił...
@up
Sam chodzę do gimnazjum, i wiem że może ty mnie za gówniarza uważasz, to nie jestem goopkiem który lata i nawala we wszystko co nie gada po polsku. Wiem, że tak robi 80, może 90% ludzi w moim wieku, ale sam nie wiem czemu (może doświadczenie z innymi grami) ja bym poprostu tak nie mógł.
Ostatnio edytowany przez Mazi - 03-10-2004 o 01:51.
|