Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hedrus_Alex
Czytam ciagle ten temat wszystkie posty i nie rozumiem jednego. Dlaczego ktos kto nie gra na tym servie i zna sytuacje tylko z filmikow tibiCam wypowiada sie odnosnie wojny?
Ktos wczesniej pisal ze ROM zaprowadzi porzadek na servie. Ja nikogo nie zabijam nie chce sie mieszac do wojny a jednak grac nie moge. Mam hunta od wspanialego gracza jakim jest Gujek Mc'Draid, ktory stwierdzil ze go obrazilem. Powiedzial: "You have hunted because you inssulted me. Payment: 20k Ankrahmun Gujek Mc'Draid" Niby go obrazilem... Czemu ktos kto nie chce brac udzialu w wojnie nie moze sobie po prostu grac? Jestem ciekaw jak bedzie wygladala sytuacja servera jak tak dalej pojdzie. Zostanie tylko ROM and friends nikt wiecej. Kazdy kto wbija lvl 50-60+ ma hunta wiem z doswiadczenia i z rozmow z kumplami.
Wielu ludzi jest zmuszonych zmienic serv dzieki wam allianci...
Zycze powodzenia bo niedlugo zostaniecie na servie tylko Wy. Coraz wiecej h lvli zmienia servy: Deeco, Endrox, Kodek the Kursed...
Odpowiedz zevs czemu ja nie moge grac? Jak zaczeliscie wygrywac z FAGiem to mowiles ze bedzie porzadek i widze ze jest spoko...
|
Dokladnie tez sie z tym zgadzam :| tez mialem hunta za nic za to ze sobie gralem ? chodzi wam o pozyskanie kasy !? to idzcie sobie ja zarobic!! A nie dreczcie innych... bo to nie jest wporzadku... Panowie i Panie Alianci plx odp