Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Oczywiscie ze oplacalne. Wystarczy spojzec na wiekszosc wysoko levelowych knightow w tibii, uzywaja zawsze 2 recznej broni do expienia(Chyba ze maja SoV/SA) a 1 reczniej tylko do blokowania, no czasem jeszcze z 1 reczna sie chodzi jak sie nie ma kasy na wielkie ilosci UHow ktore sie traci przy expieniu 2 reczna bronia na silniejszych potworkach
Poprostu jesli chcesz nabijac szybko levele to musisz sie pogodzic z tym ze wielkie ilosci kasy bedziesz wydawal na UHy i biegal z 2 reczna bronia, jednak jesli sie umie expic to kasa nie dosc ze sie wraca to jeszcze ma sie bardzooo duze zyski.
Tak samo jak Gremlin powiedzial 2handed to nie taki syf jak niektorzy mowia... mam doswiadczenie z knightami i powiem ze 2 handed byl dla mnie przez pewien czas najlepsza bronia. Mimo tego ze byl 2 reczny mial wazna dla mnie przewage: mial wiecej ataku niz inne 1 reczne bronie poza FSem na ktorego jeszcze mnie stac nie bylo...
Jednak w twoim przypadku mysle ze przerzucanie sie skoro juz masz tego Serpenta to raczej nie oplaca sie, nazbieraj na FSa 
|
<mysle ze troszke malo wiesh o duzo lvlvowych graczach... jak chca szybko expic wkladaja 2 handed weapons jak nie spieszy im sie i wola oszczedzic uhy to braon i tarcza..