Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emito
@Bake Samo fajnie sie nazywa osoby z ktorymi nie wiesz z kim piszesz glupimi? Jestem ciekaw czy po privie cofniesz to wszystko i ladnie przeprosisz. Chcesz sie moze przekonac?
|
No okej przedstawiles sie wczoraj, pogadalismy troche dlugo powiem tak, chcesz zebym cie przeprosil ale za co takiego mam cie przeprosic?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emito
bake ile to juz miesiecy wisisz mdw 20 bp mf? dla niego to pewni pare minut aby na nie uzbierac, ale jakis honor trzeba miec i co nie twoje to nalezy oddac
|
No JAKIS tam mam.
Dzis parcelkiem oddalem mu 22k o ktorych nam przypomniales.
Teraz wracajac do tego nazywania ciebie "glupim" to raczej zle zrozumiales PRZYKLAD ktorym bylo
Cytuj:
A: ty jestes glupi
B: ty jestes glupi
A: ty jestes glupi
B: ty jestes glupi
|
Rownie dobrze moglem wstawic za maist tych A/B Kunegunde i Euzebiaa raczej zaden z nas nie jest kunegunda/euzebiem.
chyba ze chodzilo i o to:
Cytuj:
Ja biore grabki i sobie ide f-u. (ustap glupszemu)
|
ustap glupszemu = przyslowie.
a te grabki, cytaty z Ali G etc to byly wlasnie docinki o ktorych napisze nizej.
Reasumujac nie widze za bardzo za co mam cie przepraszac man, ty mnie docinales i ja tobie jak juz napisalem bylo to "odbijanie pileczki" tak czy owak wczoraj chyba all obgadalismy i miedzy soba sprawa zostala zalatwiona, jesli jednak masz gdzies cos za co moge cie przeprosic to pokaz mi to i napisz to tutaj albo priv (chyab ze chodzi ci o "docinki" ale wtedy to i ja bym prosil o przeprosiny dude

)
Chyba tyle, pzdr.