Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 05-04-2007, 03:28   #2445
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rastafarians Pokaż post
Załóżmy:
"Polacy"* wygrywają wojne i co.....? I nic.
Każdy będzie myślał o tym czy sam będzie mógł expić, a nie "dla dobra Polaków"
Nie zrobią CI PA, bo Polakiem jesteś? Gówno prawda. Tylko się strona zmieni, jeśli jesteś przeciętnym graczem to mają to w dupie, czy sobie żyjesz czy nie, ważne, żebyś respa nie blokował.

Post ten nie ma na celu obrazić kogoś, bo pisząc to nie myślałem o konkretnych osobach tylko o całym tym mechaniźmie.

*"Polacy" - grupa ludzi głównie narodowości polskiej + ci którzy chcą ewentualnego rewanżu, czyli znudzeni normalnym graniem, lub nie graniem.
Niestety tak jest , sam już miałem pare problemów tylko dlatego , że mój lvl nie jest jakiś super z 3 cyframi ... Będzie tak samo , jak jest teraz jeśli , nie jesteś na poziomie , nie masz kolegów , nie wyróżniasz się niczym z tłumu - jesteś niczym , wystarczy wejść na nie ten sqm , powiedzieć o 1 słowo za dużo i już można nie mieć życia na Iridi <3.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rastafarians Pokaż post
naa, only me.

Napisz jak sobie to wyobrażasz, gdyby "Polacy" przejęli dominacje na serwerze.
Skrzynka obywatelska w depo z zaleceniami i skargami?
A może wprowadzenie demokracji, komunizmu czy czegoś z tych rzeczy?
hmmm? Naprawdę by się wszystko zmieniło na zajebiste jak za dotknięciem czarodziejskiej róźdżki? ( Dla pewnego kręgu ludzi tak, ale dla przeciętnego irydyjczyjka, (a tych tu najwięcej napewno) nic.)

Postanowiłem to napisać, bo widzę jak tu większość namawia do wojny i wierzy w to,iż po niej wszystko będzie wporzo.
Wojna nigdy nic dobrego nie przynosi.

edit: up - jakoś zawsze darzyłem (i darzę) Ciebie sympatią Pewnie dlatego, że podobnie rozumujemy.
RASTAFARIANS NA PREZYDENTA !!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elevarm Pokaż post
You are welcome

A pomyśleć że pierwszy owner (jeszcze za czasów gdy postać nazywała się Zgarbiałe Jablko) był całkiem w porządku... Następny wprost na Helpie zapytał gdzie ma expić "bo nie wie, bo jest nowym ownerem", co się skończyło banem i namelokiem. Kolejny okradł sporo ludzi, a ten teraz widzę nie lepszy. Nie pamiętam czy minęło juz 6 m-cy od tamtego bana, jeśli tak będzie delet na miejscu
:d Tak to już jest , im nowszy owner tym głupszy , przykład Huxy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez R.A.C Pokaż post
Paulina Roostar gra teraz Dessew (przed namelockiem RUNNIN) sapał do mnie to dostał w pizde

anyway dzięki Ev, bo ta szmata ukradła loot mojemu rlowi (za co równiesz złapała w pizde)
:> mi też ukradła co nie co , dsm ;s , znałem 'ją' ponad miesiąc zaufałem :> wpuśiłem do domku i uciekła szybciej niż weszła ;d , btw pamiętasz tą akcje przed miom domkiem w carlin ? Teraz żałuje że ją wpuściłem ;s gdybym wiedział , że mnie okradnie to sam bym ją tam dojebał z wami ;s
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elevarm Pokaż post
For ya Bambiku:

17:28 Paulina Roostar [45]: SELL CHAR 45 KNIGHT MSG ME

17:30 Everanor [110]: znasz pana twardowskiego?
17:30 Everanor [110]: "ale zemsta chodz leniwa nagnala cie w nasze sieci"
17:30 Everanor [110]: 17:30 Statement of Paulina Roostar reported.
17:30 Everanor [110]: papa
17:30 Paulina Roostar [45]: papi
Dziękować ci :* , pozatym ty miałeś coś zrobić jak miałeś skądś wracać ...
Trai'ler jest offline