Zobacz pojedynczy post
stary 05-04-2007, 09:57   #360
Luc'ek
Użytkownik forum

Luc'ek's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2007

Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Poziom: 42
Skille: 21/25
Poziom mag.: 50
Domyślny heh..=\

@Mazgier
@Lisu

To nie ma sensu głupota samolubnych Noobow jest większa =\

#knajciki
Oni mówią o udupieniu magicznych profesji Sorc/Druid niby czemu dlatego że jakiś kolo o h lvl ma sorca walnie Ci niespodziewanie ue i padasz na shoota (jeśli nie miałeś ssa) no chyba ze byleś knajcikem 60lvl+/- to już nie tak łatwo go zabić czemu? bo przeważnie za dużo ma capu na uhy i dobrze sie uha. W pvp kto ma większe straty pomyślcie magiczne proste a niby dlatego ze vis/rod albo wave/ue (nie dotyczą te czary druta) zużywa sporo many a jeszcze 2x-3x sd to około 1 uh knajta. Co z tego wynika heh magiczne maja o wiele większe straty w expie\pk od waszych knajcikow. Knajcik ma od h** tez kasy z czego np: z blocka demonów jak wypadnie mu jakiś locik (mpa/gl/mms) to co myślicie ze wam powie oczywiście powie ze jakiś f axe wyleciało a resztę do bpaka.

#pallki
Pallki tez nie maja za dobrze ponieważ 1bolt to okolo 3gp i w skilowanie muszą wydawać co nieraz około 10k+ na speary dla mnie jak dla magicznej to mało ale jak dla palka (na małym lvlq) to sporo. hmm ale jak już palek sie wybije nie jest taki slaby. Ponosi małe koszty na expie, a locik mu sie zwraca(np solo na demonach). Dla magicznych tez sie zwróci ale to zależy od szczęścia.
*Chlew
ja bym proponował aby nic nie dodawać, nawet mi (drutkowi) czaru ofensywnego (poświęcenie, a by sie taki czar przydali =\) aby nie robić większego kur** gówna z tego.
Najlepiej by było gdyby Cip'sy zajęli sie tym 3 addonem a nie "zompą"
Luc'ek jest offline