Czego to ludzie nie wymyśla?
Pamięta ktoś "MEGA PORADNIK TIBIJCZYKA - 40 lvl w 2 tygodnie grając 3h dziennie"? To był hicior, ale nie dla tych, którzy dali się wydymać i to kupili.
Już to widzę, jak zachwycone dzieci uczą się hackingu. Jest rozdział dla zainteresowanych "Jak przelać na swoje konto 100.000$ zacierając wszystkie ślady - autorzy nie namawiają do okradania banków i nie ponoszą odpowiedzialności za szkody".
Najlepsza reklama, to mówienie, że coś jest złe, niemoralne, nieetyczne, wcale do tego nie namawiamy, ale jednak pokażemy jak to zrobić.
Inne napaleńce robią "precyzyjny atak na kilka głównych węzłów sieci", który "jest w stanie ją praktycznie unicestwić".
Najlepsze są historyjki superświetności tego gówna
Cytuj:
Jestem zadowolony! Yeah, zaraz mi ...
|
a potem zestawianie tego ze smutną historyjka, która pozornie wygląda na narzekanie na produkt, a naprawdę jeszcze bardziej zachęca do kupna, bo znajdujemy usprawiedliwenie dla produktu
Cytuj:
To zrójnowało mi życie! Shakowałem bank, przelałem se 309.523.985$, a teraz znudziło mi się życie, bo jestem bogaty
|
(może i prawda, ale całkiem sporo osób chciałoby być milionerami)
Albo
Jak poznać mistrza?
Powiem Ci jedno zdanie, a Ty się tego nauczysz!
Przytrzymaj shift umieszczając coś w koszu, a odrazu to usuniesz.
Niektórzy nie znali tej sztuczki, a ja jestem super mistrzem i w jednym zdaniu nauczyłem tego wszystkich, którzy o tym nie wiedzieli.
Zapłać mi 100zł, a poleje 200 stron wody i wrzuce tam z 5 sztuczek, które znajde w googlach.
Podsumowując:
Zdzieranie kasy z naiwnych.