Zobacz pojedynczy post
stary 05-04-2007, 16:35   #35
Michnik of Celesta
Użytkownik Forum

Michnik of Celesta's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neqromantha Pokaż post
Chciałbym wam opowiedzieć jedną z najśmieszniejszych historii, która mnie w Tibi spotkała. Pewnego dnia grzecznie zbierałem mace i swordy z rotwormów do lootbaga. Zadowolony, że dobrze mi idzie planowałem dobić 1000 oza i wrócić do depo. W tym momencie podchodzi do mnie noobek i ze smiechem wyrzuca mi lootbaga do bagna. Zapamiętałem nick i poprzysiągnąłem zemstę. Tego samego nooba spotkałem po tygodniu na tarasie nad Venore. Wpadłem, więc na bardzo fajny pomysł. Zebrałem z depo 4 puste parcele i ustawiłem je 4 tak, jak do wspinania się. Weszłem na chwilke na domek sprzedawcy jedzenia i zaraz zeszłem. Ów noob to zauważył się i bardzo chciał poznąć tą "sztuczkę". Najpierw bał się, że ukradne mu parcele, jak będzie wchodził, więc odeszłem na bezpieczną odległość. Kiedy tylko znalazł sie na dachu podbiegłem i zwinąłem parcele. Wtedy można się już tylko bawić noobkiem. Wybrałem wersję najbardziej lagodna, w której miał przysiąźć, że nie będzie więcej noobił. Polecam wszystkim na non pvp.
Trzeba bylo mu cos lurnac lub bloknac na potwrkach by padl... najlepsza wg mnie metoda na noobow na non-pvp... nawet jak nie padnie to ucieknie , czasem przeprosi i moze zmadrzeje

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niwe92 Pokaż post
Non-pvp jest dla dzieci
Znalazl sie "dorosly" bo gra na pvp - zdziwilbys sie ile jest sposobow na noobow na non-pvp.