Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2004, 12:38   #50
AzbesciaK
Użytkownik Forum

AzbesciaK's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....

Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Smutny ehhhh

no niby fajnie.... romi ded... profesor dan ded(tylko za co?? on nie byl szwedem) wszystko kul oljejciu i wogole..... tylko czy ktos pomyslal nad przygotowaniem do tego?? fajnie ze wszyscy przyszli... ale jak widzialem i slyszalem jak povi biegla i kazdego 1 SD'kiem wy*******ała do swiatyni.. a w cialach szwedzi lootowali tyle run... to przepraszam bardzo dla mnie to jednak nie wygrana ... dla nich 2 czy 3 dedy w calym teamie to moze strata ale nie tak duza, a do tego nalootowali ciała polaczków i maja teraz jescze wiecej runek do walki... a straty po stronie polskiej sa o wiele wiele wiekrze... ja sie z tego zabardzo nie ciesze. smiac mi sie chcialo z kolesi typu

"polska zondzi" ledwo napisal <SD><DED> buahauhauha no nie moglem poprostu juz ze smiechu

albo akcja z flashboyem ehheheheheheheheh kumpel podbil do niego z tekstem kop w dupe jejejejejej a flashboy nie zajarzyl o co biega i tez jejejejej chyba gdzies bedzie nawet z tego skrinek D:

co do ludzikow kolo 8-20 lvl którzy krzycza patriotyczne teksty, ciesza sie ze bili szweda który upierdzielil ich w 5 sekund... moim zdaniem z takim podejsciem mozecie pomodz tylko w 1 sposób... róbcie runy dla bad boysów i wyzszych lvl'i walczacych przeciwko mythos ewentualnie na duyzych zadymach nie atakujcie szwedów pierwsi... dajecie wtedy sobie zolte skulle... i szwedzi moga was za***ac bez obawy... jesli juz ich blokujecie w uliczkach czy cos.. to nie atakujcie wszyscy (tylko ci mocniejsi) oni beda chcieli sie wydostac.. wiec zaczna zabijac... unjustified kill... mozecie pomodz w ich zbanowaniu co bedzie bardzo przychylne dla bad boysów mialem ten sam tok myslemnia jak byla wojna FC vs. vampires dopiero po czasie doszedlem do wniosku.. ze ja im tylko pomoglem... bo tracilem runy przy dedach ktore ze mnei lootowali i przygotujcie sie jakos... bo taka "wolna amerykanka" moze nie wyjsc za bardzo

ugadajcie sie z brazukami... oni tez sie chca przylaczyc... wiekrzosc z nich ma swoje kolonie druidów na makro.. wiec obrastaja w runy

to chyba wszystko co chcialem napisac... wiem ze troche glupio pierdziele ale mam strasznego kaca eheheh i jestem poobijany dosc mocno
12:30 Swamp Throll: huned

7331 !!

AzbesciaK jest offline   Odpowiedz z Cytatem