Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Globson
A o Płocku to już nikt nie pamięta?
Nikt nie kojarzy ,że z Płocka grało najwięcej osób z przedziału lvli (60-150) i większość się znała na rl? Wspólne hunty w cafe inferno ..... ehhhhhh stare czasy już nie wrócą
Ps. Tomic , zawsze się zastanawiałem jak wygląda życie młodzieży w mieście gdzie są 2 liczące się i nienawidzące się kluby sportowe? Jak to jest? Idziesz po mieście i typ podbija i się pyta za kim jesteś?
|
Nie ukrywam ze fani obu zespolow nienawidza sie jak pies z kotem (chociaz to porownanie tez jest malo adekwatne kiedy patrze na mojego kota ktory jest wlasnie lizany przez moja suczke

) Sam nie jestem osobą ktora mogla by Ci przedstawic 100% kompetentnej odpowiedzi bo nie jestem "kibicem z prawdziwego zdarzenia" ktory jezdzi na jakies ustawki, lub wszczyna burdy tylko z powodu przyslowiowego koloru szalika. Mimo to z ciekawoscia sledze kolejki extraklasy, i sam osobiscie kibicuje ŁKS'owi. Mialem okazje doswiadczenia na wlasnej skorze wjazdu na nasze osiedle 40 osob - sympatykow przeciwnej drurzyny, w celu "upolowania" kilku osob. Nie obylo sie bez sprintu miedzy blokami, dzieki czemu byc moze zawdzieczam ze jeszcze nie jestem anwalida. Niestety takie sa realia, bynajmniej nie bedace powodem do dumy dla zajebistego miasta jakim jest ŁDZ.
Abstrakujac od tego sa jednak osoby ktore maja troche wiecej oleju w glowie. Czego najlepszym przykladem moze byc nasza gildia gdzie sa kibice obydwu klubow, i nikt z tego powodu nie skacze sobie do gardel, bo szanuje druga osobe za to jakim jest czlowiekiem, a nie za wlasne poglady.
Zeby uniknac offtopu zapodam tez ostatni advance.