Zobacz pojedynczy post
stary 05-04-2007, 21:24   #5840
MtD_1992
Użytkownik Forum

MtD_1992's Avatar

Data dołączenia: 24 02 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 90
Poziom mag.: 59
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WafelekMaster Pokaż post
Moze byc ciekawie Bo :
19:24 Flaun Dand [60]: nie pisz
19:24 Flaun Dand [60]: necro quest
19:24 Flaun Dand [60]: robie

moze cos ciekawego wklei ;D ^^
niestety nie wklei nic ciekawego bo padł ...tak jak ja,tylko że ja nie na queście

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Violetic Pokaż post
Nie ukrywam ze fani obu zespolow nienawidza sie jak pies z kotem (chociaz to porownanie tez jest malo adekwatne kiedy patrze na mojego kota ktory jest wlasnie lizany przez moja suczke ) Sam nie jestem osobą ktora mogla by Ci przedstawic 100% kompetentnej odpowiedzi bo nie jestem "kibicem z prawdziwego zdarzenia" ktory jezdzi na jakies ustawki, lub wszczyna burdy tylko z powodu przyslowiowego koloru szalika. Mimo to z ciekawoscia sledze kolejki extraklasy, i sam osobiscie kibicuje ŁKS'owi. Mialem okazje doswiadczenia na wlasnej skorze wjazdu na nasze osiedle 40 osob - sympatykow przeciwnej drurzyny, w celu "upolowania" kilku osob. Nie obylo sie bez sprintu miedzy blokami, dzieki czemu byc moze zawdzieczam ze jeszcze nie jestem anwalida. Niestety takie sa realia, bynajmniej nie bedace powodem do dumy dla zajebistego miasta jakim jest ŁDZ.

Abstrakujac od tego sa jednak osoby ktore maja troche wiecej oleju w glowie. Czego najlepszym przykladem moze byc nasza gildia gdzie sa kibice obydwu klubow, i nikt z tego powodu nie skacze sobie do gardel, bo szanuje druga osobe za to jakim jest czlowiekiem, a nie za wlasne poglady.

Tak, u mnie w Krakowie też można tego doświadczyć ...

Ostatnio edytowany przez MtD_1992 - 05-04-2007 o 21:28.
MtD_1992 jest offline   Odpowiedz z Cytatem