Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2007, 11:11   #8907
Wielki Mancyz
Użytkownik Forum

Wielki Mancyz's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
Wielki Mancyz ma numer GG 5000147
Domyślny

Tutaj obiecane screenki z hero dzisiaj loot byl ladny bylby pewnie lepszy gdyby pan rotal-daws niewpieprzyl mi sie na respa i nietwierdzil ze byl 1 ;]n/c tym bardziej że rezerwowałem sobie tego respa u markusa a od 6 byłem na tripple a on po ss przyszedł więc czy mi sie zdaje czy 6 jest przed 9 na zegarku ? ;] a może po prostu ludzie w tibi nieznają się na zegarkach ? ;o trzeba to uważnie rozpatrzyć a tu obiecane screeny:

Loot z hero:

a tu rozmowa z kolesiem który twierdzi że był pierwszy - jak on huncił hero całymi dniami tam kiedyś a ja chodziłem na tripple to jakoś mu się niewpieprzałem tam a on wręcz przeciwnie więc popatrzcie sobie ;]:

Jeszcze były inne rozmowy ale nie na msg tylko na hero ale oszczędze wam katorgi czytania tego kabaretu ;] xD

@edit: pewnie sie zapytacie czego go wpuscilem a jaki sens mialo tam stanie skoro on mi blokal respa dopoki tam stałem ? ;]
Jeszcze coś gadal o kolegach że niepohunce o.O o jej <placz> co ja teraz bidny zrobie będzie mnie ścigała cała harmonia za to że miałem racje chyba się powiesze

życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić

Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 06-04-2007 o 11:16.
Wielki Mancyz jest offline   Odpowiedz z Cytatem