Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2007, 12:07   #2490
Alora
Użytkownik Forum

Alora's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Domyślny pietrzyk92

Pietrzyk92 słuchaj w szwecji istnieje coś takiego jak solidarność.
Zabij sobie szweda tym twoim systemem 1 na 1 o ile ci się uda i nie przybiegną jego koledzy to masz przechlapana u całej reszty. ( No conajmniej większości) Oni poprostu się solidaryzują,pomagają sobie i trzymają się z reguły razem. Ja też lubiłam Dousa Elwora bo był spox. Kupował wszystkie runy jakie miałam na sprzedaż. Pomagał jak mnie źli polaczkowie próbowali wywalić z tomba itp. Szwedzi też mają swoje ciemne strony. Lubują się uprawiać PK,PA itp. Dlatego poruszamy temat walki o władze na serwerze ponieważ nie każdy ma lub mieć może hlvlowego dobrego swe protektora.
Drugim powodem dlaczego nad tym dyskutujemy jest to że każdy woli rządzić niż być rządzonym (No prawie każdy). Dlatego dorośli panowie i niektóre panie bawią sie w polityke,wojenki itp. Co do negocjacji. O czym tu z nimi negocjować? Arcanium jest na tyle rozumną gildią że nie huncą każdego kto wejdzie w ekran gry. Jak byśmy zachowywali się normalnie problemów by nie było albo by było znacznie mniej.

P.S Co do świąt to jestem nieźle wkurzona bo frendzel proboszcz odwalił wczoraj taką szopke że po 1,5h siedzenia w kościele stwierdził że dziś podpisów kandydatom do bierzmowania nie rozda. Wszystkich wrzucił do jednego worka i stwierdził że oszukujemy. Najbardziej mnie boli to że chciałam być uczciwa i wyszłam na tym jak wyszłam więc jakos nie ruszają mnie te całe święta. Mówiąc kolokwialnie mam na to "wyjebane".

Pomóż głodnym dzieciom!
Alora jest offline