06-04-2007, 13:36
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez EmteX
Witam. Jestem zupełnie nowym użytkownikiem forum, wiec to jest mój pierwszy post. Moim zdaniem nie da się jednoznacznie wypowiedzieć na ten temet, ponieważ z doświadczenia wiem, że miedzy tymi światami jest kolosalna różnica. Podam kilka przykładów: No-pvp jest dobre pod względem tego, że nikt nikomu nie zrobi krzywdy z powodu np. zachcianki, natomiast servery typu PVP mają jedną i podstawową zaletę mianowicie to, że można wymierzyć sprawiedliwość na własną ręke jeżeli ktoś np. nam ubliża.
PS: Przypominam, że jestem całkiem nowym użytkownikiem i nie znam opcji forum ponieważ jest to pierwsze forum w jakim mam konto.
Pozdrawiam: EmteX 
|
Dobrze mówisz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyziek
Lepszy pod jakim względem ? Według mnie to zależy od stylu gry danego gracza i wolnego czasu. Ja wybrałem non-pvp, gdyż grałem tylko dla relaksu i nie miałbym czasu na odrabianie skili w razie śmierci, jednak wcześniej grałem na pvp.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elmarus
Według mnie to zależy od stylu gry danego gracza i wolnego czasu. Ja wybrałem non-pvp, gdyż grałem tylko dla relaksu i nie miałbym czasu na odrabianie skili w razie śmierci . jak bym mial wiecej czasu to bym pewnie bral udzialy w wojnach itp 
|
: OO
|
|
|