Temat: mag czy druid
Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2007, 19:27   #61
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

wiele czynnikow jest pomijanych w rozrachunku profesji. Wszyscy sikaja ze sorc robi 100k expa na dragach kiedy knight wyciaga 65k. Nie sprzeczam sie ze w ciagu dnia w tym lair sorc zrobi wiecej expa, ale knight sie raz zaladuje uhami i expi od ss do ss a sorc to co chwila prosi kogos o mf. Tak samo knight bedzie szybciej sprzedawal loota niz sorcerer. Knight ma wieksza szanse przezyc laga/kicka niz sorcerer. Ja przezylem restart kompa klepiac 2 dragi, zalogowalem sie z 4 (slownie cztery) hp, sorcerer by sie zalogowal w temple. knightem podczas huntu mozna wlaczyc full def i isc po kawe, poszukac otwieracza do piwa czy korkociagu. Sorcerer expi szybciej, jest potezniejszy w pvp i ogolnie jest profesja zbyd potezna jak na obecna tibie. Ale nie oznazca to ze jest najlepsza profesja. Oprocz szybkosci expienia dla mnie liczy sie komfort grania.
Lubie knighta i bede nim gral nawet jak sorcerer bedzie robil 1 mln expa/h a knight 50k

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.