Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PierwszyRycerz
Hahah Maniek Maniek szkoda mi Ciebie  jak zwykle gadasz zbyt duzo nie an temat ... bloknalem CIe ? jak tak to mow a nie ktos CI powie ze go blokowalem a Ty wierzysz jak male dziecko w sw. mikolaja .... Lusi dobrze osoba up powiedziala co ma do tego ze ja jade na mc ? zal Ci dupse sciska ? ze ja ma mnaczym jechac z Ty nie ? Xevez Elder Druid dzieki za poparcie  ale fakt faktem Lortheus jest nupkiem, zapatrzonym w gre, ktory jak Kosi napisal mysli ze wszystko jest jego ... zenada  baba naucz sie Maniek Ty nie jestes bez winy  kazdy ma cos na sumieniu, moze i blokuje ludzi, okradam ... ale tych ktorzy mi zawinili, Ci ktorzy mi niezawinili to jakos nienarzekaja 
|
Człowieku TO mi Ciebie Jest Zal omg... placzesc, bo neichca cie szanowac, i kozaczysz tym swoim eq -.- daj ludzia spokojnie grac... nie umiesz czytac -.-
przeczytaj sobie 1 post w tym temacie.... Niema tam nic O jakims zasranym zaleniu sie... jak masz pretensje do culi, to daj reporta, albo napsiz to sabkowi na prive -.- zreszta valkiries chwalil sie gm'em, to niech teraz z tego zkozysta, skoro chcesz go tak bardzo Wkopac
@Zgadzam sie z kosim, jak sabek wrzuci foty to bedzie swieto narodowe xP,
pozatym ile razy tam ejstem to cula nontoper tam expi, ja niewidzialem zeby on kiedykolwiek do miasta szedl ;P
Wiec Zkonczcie sie zalic, bo mam juz dosys...
Dobra ja sie juz tutaj nieodzywam, Ja w PP niejestem z pewnych powodow, i to nie chodzi o mala -.-...
@ Co do bycia nOObem, to Pierwszy Ciebie bym okreslil tym mianem... To ty lizesz Dupe h lvla, i ciagle do kogos srasz... Do mnie plakales zebym lazl z toba na hunta -.- jak chcesz to mi niewiez, ale ja w tedy na nic kasy niemialem i bylem w spoko kasy na Minusie... Jak chcesz to sie spytaj Denusa i Druidona...
Dobra Zakonczmy To...
Tibia, to w koncu gra, i kazdy jest taki jaki jest xP
Cya All