Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2007, 23:11   #191
Drakon
Użytkownik Forum

Drakon's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Wszedzie
Drakon ma numer GG 3812510 Drakon ma login Tlenu drakon91@o2.pl
Domyślny

A więc sprawa wygląda tak:
@Omega
Outfit bardzo mi sie podoba, mam już plan co do twojej postaci, być może nie zostanie zabita
@Shuki
Outfit nie jest fenomenalny, ale co do twojej postaci też mam plan.
@Yuno
Jakoś wzbitnie on nie wygląda (mimo że podoba mi sie fryz xD), ale na jego temat już mi coś w głowie świta.
@Thor
Hmm znowu summoner, w dodatku tego widziałem już w wielu innych fake, ale może zrobić niezłą rozpierduche , jeśli pozwolisz zrobie mu własną wersją outfitu
@Kopr
Z tobą mam dwa problemy:
Nie wiem czy pamiętasz ale ten nick już miał miejsce w fake, jeśli będzie sie powtażał nie będzie to ciekawie wyglądało.
Jeśli jest wojownikiem to przydał by mi sie jego outfit z bronią w ręku, lub przynajmniej bez tego miecza na plecach...
@Re006
Hmmm, outfit przeciętny, ale opis postaci przypadł mi do gustu, z nim nie mam jeszcze pomysłu ale napewno szybko wpadne

Teraz pare odpowiedzi na komentarze:
@Smikki
Takiej "maluśiej"
@Cloy
A jednak wracam, bujcie sieeee!!! xD
@Seksowna druidka
Hmm... Cenna rada, chyba sie dostosuje.
@Omega & Shuki
A mi to swiatlo na utach sie podoba, tak fajnie lekko zmienia ich zabarwienie
@Thor
Gadanina miała za zadanie powoli wprowadzić was w klimat, który niestety dopiero teraz sie zacznie
@DracoR
Walka krótka, bo nie ona jest ważna, tylko jej efekt.
Poza tym wracam po pół rocznej (albo nawet większej) przerwie do tego fake, troche straciłem wprawe i orjętacje, dlatego wygląda to tak a nie innaczej.

A tak jeszcze dodam za pamięci, przydało by mi sie jeszcze conajmniej 5 szaleńców no i może 2 lub 3 ludzi stojących po stronie ZUA -.^

Edit:
Zbliżamy się do 200 postów ^^

100 Anni Inter!!

Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7

Mój Deviant

Ostatnio edytowany przez Drakon - 06-04-2007 o 23:14.
Drakon jest offline   Odpowiedz z Cytatem