Ehhh jak widze takich ludzi jak ty Thamion to ogarnia mnie przygnębienie i smutek ... Zacznijmy od tego, że krytykujesz kogoś prace i wytykasz błędy to nie wiem czy masz satysfakcje z tego co robisz, czy co ?? Pokazujesz komuś jakieś "usterki" w pracy (jeżeli można tak to nazwać) i to w dodatku które prawie zaznaczam PRAWIE nic nie wnoszą, a następnie jak ktoś Cię kontratakuje w tym wypadku osoba którą krytykowałeś to odpisujesz jakimiś deblinymi przypisami. Chłopie, uważasz, że ten twój kmieciu mówi z błędami bo ma prawo ... No cóż jeżeli tak uważasz to po co kogoś krytykujesz za podobne błędy np. "powstań" może ta osoba miała taki sam zamiar jak ty pisać głupoty np. rENkawice ... To mnie rozwaliło całkowicie (chociaż w to wątpie, że Ci3ba miał na myśli zrobić te mało rażące błędy). Cóz wniosek z tego, że krytykujesz kogoś za coś a sam masz takie bzdury powypisywane w swoim opowiadaniu czy wypowiedzi jak wolisz. Aha pozatym chciałbym Cię poinformować, że błędów sie specjalnie w tekście nie robi (buahahahah) jeżeli chcesz pokazać, że jakiś kmieć nie mówi "po normalnemu". To koljna głupota z twojwj strony i jeszcze NIGDY sie nie spotkałem z takim przypadkiem, że w tekście się celowo robi błędy. Jestem ciekaw np. czy Pan Tadeusz (mam nadzieje, że wiesz co to jest skoro jesteś już wytrawnym pisarzem to pewnie masz już na karku pewnie z 18 lat, jak gdzieś to stwierdziłeś) i pewnie autor tego utworu A.M. przypuszczając, że Tadeusz źle wymiawiał "R" to pewnie twoim zdaniem autor powinien pisać np. wlota zamiast wrota. Ehhh szkoda pisania i czasu na takie rozmowy z takim filzofem jak ty. Pewnie teraz dostanę odpowiedź agresywną od wielu użytkowników, że troche tutaj napisałem na Ciebie, ale zanim się ktoś wypowie niech najpierw przeczyta 2 teksty Twój i Ci3by potem twoją krytykę i kontratak Ci3by, a następnie się niech wypowiadają.
BTW
"Tuszę, że napisałem więcej opowiadań od ciebie, także ni gadaj mi tu o tym, że pisanie nie jest łatwe."
Jestem ciekaw ile już tych opowiadań napisałeś i na jaką skalę ... skoro stwierdziłeś, że znasz się na tym "fachu". Jak by to napisać : żal mi Ciebie i twojej obrony ...
Pozdrawiam
|