Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nao
A wiec gdy otworzylem ten temat i przeczytalem co osoba mowi zaczolem sie głosno smiac, mianowicie dlatego ze:
1. 2 Najwyrzszy lvl w tibi ma Australijczyk Eternal Oblivion i jest knightem 288lvl
2. Mowcie co chciecie ale najwiecej osob na Tibi wybiera profesje Knight gdyz jest ich okolo 5% wiecej niz sorcow ktorzy sa na 2 miejscu
3.(z zycia wziete) Moj kumpel siedzi na tombach w ank<32lvl elite knight skille 67/65> na sobie bs i vampirka w bp gs. Nagle widzi 27 master sorc z 2 zerkami zaczyna go lac (knight ma 2bp uh) zaklada gsa na zerki zchodza mu 3 uhy i leje sorca gdyz ten do pk'owania nie uzywa bohow a kumpel takowe ma dogania go i zadaje mu hity 50/100+ gdyz kazdy do pk'owania zaklada noob eq. Sorc zostaje zabity a kolega cieszy sie lotem.
4. Moj knight 31lvl skile 64/62(male) zostaje zaatakowany przez 64 paladyna w malym pomieszczeniu ja odwazny z bp uh zaczo;lem go bic z d lancy i ten dostawal obrazenia 70/100+ poniewaz niemial tarczy i zginol by ale mial wiekrzy lvl i uciekl.
5. Jezeli ktos umie grac Knightem poniewaz jest to bardzo trudna postac do gry umie poradzic sobie z pk itd.
Jezeli jeszcze raz gdzies/ktos bedzie mowil ze knight to zla profesja mozemy sie pobawic ja zrobie knighta 30lvl+ i wytrenuje ty dana inna postac i mozemy powalczyc zobaczymy kto wygra...
A wiec nie mowic mi ze Knight jest slaba profesja bo sa to BREDNIE
ps. sory za dlugiego posta ale jesli ktos obraza knighta robie sie agresywny
|
O jakis smiesznych 30 knightach to ty se mozesz mowic w domu mamie jak prasuje
@Gremlin
Brawo otwieram temat patrze twoj post taki dlugi a go przeczytalem od gory do dolu 1 raz mi sie zdarzylo przeczytac dluzszego posta z chcia