Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2007, 12:56   #281
avenmanti
Guest

Domyślny

Cytuj:
żeby to stwierdzic, trzeba osiagnac duzo lvl
58 to faktycznie duzo...
Cytuj:
napisz jeszcze o ktorej miejscowce myslisz.
Np. demona bez siochera.
Cytuj:
Knight może pozostaje minimalnie w tyle jeśli chodzi o straty na PG, ale spokojnie może to sobie nadrobić chociażby na OF. A tam, zbierając kasę, radzi już sobie zdecydowanie lepiej niż sorc
Problem w tym ze sorc expi na wrl z zyskiem i nie musi niczego odrabiać.
Cytuj:
Według mnie w tibi wymoite sieje knight na dosc wysokim lvl i z dobrym eq.
Inne profesje są takie se.
Chyba miales na mysli 6 lvl bo wtedy sorc/drut maja 0 many i nie moga uzywac zadnej rozdzki.
Cytuj:
Taka ze bloker dla druida na 120 musi miec przynajmniej 90 lvl bo inaczej jest wiecej zmartwienia z niego niz pozytku, a siocher robi juz sens przy 50-60 lvl
Blokera duzo latwiej znalezc niz siochera.
Cytuj:
Smoki - Kiedys liczylem, wychodzi praktycznie taki sam koszt zabicia smoka rycerzowi i sorcowi...
Tyle ze sorcowi liczyles koszt w hmm'ach a oni expia akurat z visów.
Cytuj:
3. Druid- healer, nie ma zbyt dużo ofensywnych czarow dlatego jest aż na 3 miejscu.
Za to leczy siebie i innych tak tanio i efektywnie ze inne profesje moga o tym tylko pomarzyc.
Cytuj:
4. Palladyn- trening nim to prawdziwa udręka. Na niskich lvl nie expi zbyt szybko. Potrzebny dopiero od 20 lvl na deserta, a potem nieliczni zabierają go na hunty.
Palem wystarczy dotrenić do 35-40 dista a potem zwraca sie podczas expienia np. na guardach. (ja sam expilem na guardach od 41-42 dista) Pozniej juz w ogole nie trzeba trenowac bo dist sam leci podczas expienia. Na niskich lvl expi najszybciej ze wszystkich profesji i najmniejszym kosztem. (np. guardy) Na hunty nie musi chodzic bo jest bardzo dobry w expieniu solo czego na pewno nie mozna powiedziec o knighcie a takze niekoniecznie o sorcu i drucie.
Cytuj:
a taki sorcek?
bez robienia run to zacznie sie bogacic tak od 80lev bo wczesniej bieda...
Sorc expiac juz od 8 lvl wychodzi conajmniej na zero. Fakt, nie zarabia tyle co knight ale nie jest mu to do niczego potrzebne bo nie potrzebuje drogiego eq.

Ostatnio edytowany przez avenmanti - 07-04-2007 o 12:59.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.