Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khalan Blitzhammer
A czy tego, do jasnej cholery, nie dało się napisać w JEDNYM poście? Robisz straszny bardak...
Poziomu "dyskusji" sprzed paru postów nawet nie próbuję ocenić, bo wyszłoby gdzieś w okolicach dna Rowu Mariańskiego. Dzieci...
A żeby nie było kompletnie offtopicznie, to powiem tylko, że na dobrą sprawę żadna z prac mnie nie zachwyciła. Jest parę solidnych (eerion, Mathea), większość jednak to zwykłe śmieci.
|
Dzieckiem to może jeszcze jest Thamion (oczywiście nie mam zamiaru Cię tutaj obrażać ! W końcu 14 lat to jeszcze wiek dziecięcy. I powtarzam, że nie mam zamiaru obrazić osoby. Ale co do Ciebie Khalan, to jak możesz stwierdzić, że ktoś jest dzieckiem ... Chodzi tu o mnie, jestem ciekaw jak stwierdziłeś, że jestem dzieckiem, nie rozumiem takich ludzi jak ty. Chcesz tutaj pokazać, że masz więcej lat niż tutejsi forumowicze ?? Oby tak dalej powodzenia. Aha i powiem Tobie jeszcze jedno ja już na pewno nie jestem dzieckiem ...
Co do krytyk to skończmy tą głupią rozmowe o oowiadaniu i wypowiedzi Thamiona i Ci3by. Pogadaliśmy troche, powyzywaliśmy (jeżeli można tak to nazwać) i koniec. Co do ilości tekstów Thamiona to gratulacje, że w tak młodym wieku już pisałeś i piszesz dalej, oby tak dalej (to jest komplement

)
P.S
"No cóż, nie zamierzam zniżać się do twojego poziomu i wylewać swoją agresję na kogokolwiek." - Ddevil jeżeli stwierdziłeś, że jest to tekst agresywny i Cię uraził to bardzo przepraszam, już nie będę pisał takich ostrych postów ...
Koniec z bzdurami typu nasych postów i niech się już nikt nie wypowiada !! Przynajmniej będzie spokój, tylko myśle, że i tak jakaś nierozgarnięta osoba napisze coś.
Pozdrawiam
@edit Khalan widać, że nie czytasz ze zrozumieniem ...