Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2007, 14:07   #165
Khalan Blitzhammer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ci3ba Pokaż post
Prosze nie nazywać czyichś wypocin Śmieciami, ponieważ każdy nad swoją pracą pracował ciężko i nie jest zadowolony z tego, że nazywa się je Śmieciami . Można komentować je, ale nie nazywać Śmieciami. Nawet opowiadanie Thamiona, które ostro skrytykowałem, tak naprawdę nie jest takie złe i widać, że się napracował i jak już zauważyłeś, nie nazwałem tego Śmieciem
Trzeba było jeszcze zmienić krój, rozmiar i kolor czcionki, bo NAPRAWDĘ inaczej nie zauważymy podkreślenia.

A co do nazewnictwa - cóż, skoro to są śmieci (a są), to nie widzę powodów, by bawić się w eufemizmy. Przykro mi - skoro ktoś nie umie pisać, to niech
a) nie pisze
b) liczy się z taką właśnie oceną jego tFUrczości
Tyle.

Cytuj:
Inni użytkownicy piszą posty i wyzywają Ci3bę, bo boją się że przegrają konkurs.
A co to ma, cholera, do rzeczy? Myślisz, że wyzywanie w jakikolwiek sposób wpłynie na wyniki? Dorośnijcie, dzieci...

edit:
@up:
Cytuj:
Ale co do Ciebie Khalan, to jak możesz stwierdzić, że ktoś jest dzieckiem ... Chodzi tu o mnie, jestem ciekaw jak stwierdziłeś, że jestem dzieckiem, nie rozumiem takich ludzi jak ty. Chcesz tutaj pokazać, że masz więcej lat niż tutejsi forumowicze ?? Oby tak dalej powodzenia. Aha i powiem Tobie jeszcze jedno ja już na pewno nie jestem dzieckiem ...
Mówiąc (czy raczej pisząc) "dziecko" nie miałem na myśli wieku, a zachowanie. I nie, nie chcę pokazać, że jestem starszy (chociaż jestem) - to w zasadzie żaden powód do dumy czy czegokolwiek.
A że Ty nie jesteś dzieckiem? Widząc Twoje zabawne napuszanie się i napinanie w ostatnim poście, śmiem twierdzić, że jesteś.

Jeszcze jeden edit:
Pokaż mi, w którym momencie. I sprostuj. Byle w nowym poście.

Ostatnio edytowany przez Khalan Blitzhammer - 07-04-2007 o 14:25.
Khalan Blitzhammer jest offline