Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2007, 14:11   #195
Flisik
Użytkownik Forum

Flisik's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nao Pokaż post
PO 1.koles mial noob eq!!!pk a co ma wiekrza obrone potworek czy ppl z noob eq.
PO 2. hmm/gfb chodzilo mi o expa
PO 3 jezeli mowisz ze knight jest taka strasznie latwa do zrobienia postacia to zrob 100lvl+ i pogadamy
PO 4 Gram w tibie 3lata i gralem tylko 1raz drutem a tak knighci
PO 5 Vill ma chyba jakis problem (nie do tematu) vill ma chyba jakis uraz do knightow albo wogule do tibi bo czytajac jego posty smieje sie glosno Vill mam taka prosbe jezeli niegrasz w tibie i popierasz to co mowisz cytatami z forum to sie wogule nie odzywaj bo to co mowie ja jest z zycia wziete wiec...
Po 1 Ten twoj kolega nie walnie wiecej niz 100 w czlowieka
Po 2 Jesli masz uzywac run ofensywnych do expienia knightem to zrob maga
po 3 Na zrobienie 100lvl sklada sie sporo czasu, wytrwalosci, a i PACC by sie przydal
po 4 No i? Mozesz grac w tibie od poczatku jej powstanie i wiedziec mniej niz osoba ktora gra 2lata. To samo sie tyczy hlvl z PK.
po 5 Ciekawe z zycia kogo...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nao Pokaż post
Dodam tylko ze przenosze sie z tego forum na www.tibia.org.pl bo na tym forum siedza chyba same tibijskie NOOBY!!!
A co do tego kumpla sorcek na rsie nie nosi lebszego eq niz scale armor jezeli wogule takowe nosi Kiedys na afku zabilem 42 rsa sorca i spadl mi only chain armor wiec newbie zamknijcie wasze malo wiedzace mordy i posluchajcie jak ktos doswiadczony mowi...
No to wyp******** doswiadczona mordo z forum. Zreszta mala strata. A najlepsza data dolaczenia (6.04.07) Dodam tylko, ze posty sie edytuje!

Ostatnio edytowany przez Flisik - 07-04-2007 o 14:16.
Flisik jest offline   Odpowiedz z Cytatem