Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2007, 14:51   #547
Deemer
Użytkownik Forum

Deemer's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Domyślny

Cytuj:
Pokazaliście że potraficie "walczyć"... to moze nadszedl czas zeby dojebać szwedów?
Hahaha... a to dobre. "Nadszedł czas". Chciałbym zauważyć że czas na wojnę już się skończył. Na Xerenie niema już przyszłości dla pl. Popatrzcie tylko się ilu jest już nowych szwedów z ładnym lvlem. Np. Eak Malice, jeszcze pamiętam jak niedawno pomykał sobie taki typek z 30 lvlkiem po DP Venore, kilka dni temu widziałem że ma już 79lvl a teraz... 95. Za kilka dni bedzie już 100+MS wspierający tą gromadę frajerów. Looknijcie ile jest podobnych osób na około 50-60lvlach. Całe mnóstwo. Oni nie mają przeszkód w expieniu. Expią gdzie chcą i kiedy chcą i jak widać dobrze im to wychodzi. My padamy i dostajemy hunta za głupoty tak jak ja, dead i hunted za to że Xagroz wzbogacił się o nose ringa a głupiemu Xazezowi wydawało się że to jednak ja go mam. >lol<
Wydaje mi się że najlepszym momentem na wojnę był czas, kiedy Tengu zaczynało robić BIG PA, wtedy zaczynały się retiredy polaków. Bonk, Varene, Otto, potem Gamio i wielu wielu innych którzy tak ładnie lecieli z lvlem. Teraz czas JUŻ nie gra na naszą korzyść... i nie będzie.
Deemer jest offline