OMG...
Wlasnie ten topic swietnie pokazuje dlaczego nigdy nie przyznaje sie do bycia polakiem...
Najbardziej to mnie rozwalil SS z AB z masa ludzi ubranych w polskie stroje a w samym srodku depo koles nickiem "Androit" ktory krzyczy: "ATAK"...
no po prostu gleba ze smiechu.... ten sam koles tak samo doskonale bronil temple w carlin tez zauwazylem. No ale przynajmniej nie krzyczal "polska gUrom", albo "swe to pedaly"(albo nie bylo tego na SSie...)
Tak samo zalosne bylo ze wiekszosc polakow byla tam zeby lootowac ciala i zabijac wszystko co ma skulla i lvl ponizej 20 bo juz wyzszemu by rady nie dali...
Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Kajko
Abdul ty najlepiej idź się utop w kiblu bo takich inteligentów jak ty to ten świat niepotrzebuje.
|
Lmao - to kto będzie pracował na podatki, żeby potem utrzymywać takich jak Ty?
|
Own3d!
Cytuj:
Van Helsing Sword master to mój kumpel z RLa
|
Ja bym sie nie przyznawal tylko przynajmniej go opieprzyl za glupote... i wsylal na jakies leczenie.
Bardziej niz ta cala wojna zastanawia mnie sprawa tych "hackow"... Bo jest to bardzo podejzane...
Social Engenering odrzucilbym w tym przypadku. To wymaga naprawde wiele pracy a watpie zeby ludzie z lvl 100~ mieli haslo ktore mozna latwo wyczaic, albo zeby podali do niego odpowiedz "nieswiadomie". Pozatym potrzeba jeszcze acc number.
Ale najbardziej mnie wkurza ten caly rasizm w tibii. Po cholere biegac i mowic ze swe tacy a polacy owacy... Przeciez to bezsensowne. Znam ludzi z szwecji, polski, brazyli, usa, kanady, malezji i jeszcze w ****u innych krajow i jakos nie mam z nimi problemow. Fakt faktem ze mozna mowic ze np. wiekszosc br to idioci bo spamuja, itd. jednak mowienie ze szwedzi to pedaly jest bezsensowne... przeciez jakos sie rozmnazac musza

Nie mozna mowic o wszystkich, bo wszyscy nie sa tacy sami. Rozumiem ze kilku szwedow jest rasistami bo w kazdym narodzie sa idioci przeciez(w polskim najwiecej chyba tak BTW) ale dlaczego biegac i wszystkich wyzywac i mordowac za nic?
Agresja rodzi agresje. Tak samo z rasizmem w Tibii jest, ty wyzywasz br, to ciebie zwyzywa szwed ia szweda br... i tak w kolko. Czyz to nie jest bezsensowne?
Ale zastanawia mnie cos jeszcze... dlaczego 1,5-2lata temu tego nie bylo? Biegali tylko swe i pytali sie w kolko "swe?" i ludzie z tego sie smiali tylko. Jakos nie przypomniam sobie zeby byly takie przesladowania rasowe. Moze dlatego ze wtedy nie gralo jeszcze tyle ludzi, nie bylo tyle polakow, szwedow i brazylijczykow. No i moze ma na to tez wplyw to ze duzo ludzi bardzo mlodych teraz gra ktorzy nie zawsze mysla zbyt dobrze....
OSTRZEGAM!
RASIZM BEDZIE KARANY NA TYM FORUM! I GLOSZENIE RASISTOWSKI POGLADOW GROZI BANEM!
Pare osob z tego tematu juz skonczylo na banie za to.