Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kalcek
nie zgadzam sie z Granteonem. amfetamina to nie scierwo...marihuana tez jest spoko ale dla mnie "fuka" lepsza bo starzy nie poznaja ze jestem pod wplywem narkotykow... kokaina tez nie najgorsza ale reszta to scierwo...oczywiscie jestem na tak za legalizacja bo to jest wazne dla nas mlodziezy...dajcie komenty na temat tego co napisalem...  pozdro
|
Jesteś idiotą. Przykro mi, współczuję.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Granteon
Skąd wiesz? Paliłeś? 
|
A skąd palacz to może wiedzieć? Zajrzy sobie wgłąb do organizmu? Nie bój się, jeszcze zobaczysz na sobie skutki tych głupich wybryków (zakładając, że paliłeś). Skąd to wiem? Potwierdziła to chociażby masa badań naukowych, oraz sami ludzie którzy kiedyś to palili (często, jak twierdzą - na początku również z umiarem i rozsądkiem). Jeśli to ci nie wystarczy, poczytaj sobie troszkę np. na wikipedi na temat narkotyków.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Granteon
osoby które lubią se zapalić.
|
Na początku, owszem, może tylko lubią. Potem ich muszą to brać. Muszą, żeby zaspokajać swoje potrzeby. Gdy ich nie zaspokaja czują się okropnie. Chęć wzięcia narkotyku, jest dla nich niemalże jak chęć wzięcia oddechu powietrza. Nakazuje im to i ciało i psychika. Po prostu się uzależniają. Za łatwo jest doprowadzić się do takiego stanu, aby zalegalizować ten narkotyk.