Cytuj:
-Maksymalne posiadanie do 1,5g
|
Nie jestem jakimś znawcą, ale wydawało mi się, że skręt waży trochę więcej... Coś jak papieros... Ale może jest inaczej? Na żywo skręta w swoim życiu nie widziałem, o trzymaniu w rękach nie wspominając, ale chyba jednak waży on trochę więcej. No a nawet jeśli, to kilka skrętów na pewno waży więcej, a jaki jest sens pojedynczego kupowania skrętów? Będziesz co kilka dni latał i pojedyncze skręty kupował? No, nie wspominając o tym, że wyrabiać też trzeba by było pojedynczo i tak trzymać, bo przecież można mieć max 1,5g... Albo robić na zamówienie... Bezsens...
Jestem przeciwko legalizacji... Już widzę tych kolesi z mojej szkoły popalających zamiast papierosów trawkę za kioskiem przy szkole... Koszmar...
@2up: zapalisz szósty, siódmy, ósmy, dziewiąty i tak już ciągle... Nie przestaniesz... No, chyba że już teraz to zatrzymasz, wtedy masz szanse.
@up: Nie wiem czy przy marihuanie też można palić biernie, ale zdaje mi się, że raczej można... A jeżeli można, to przez osoby palące na ulicach można robić to nieświadomie...