witam wszystki pallkow!!!!!!
Ja mam druta na 40 lvl ale mi sie znudzil <-:/
Postanowilem wziasc palla mimo lagow jakie mnie nawiedzaja (o.O)
Zaczynalem na trolach walac spearami , doszedlem do 45 Distance fighting i przezucilem sie na Small stones.
Dobilem 13 lvl kupilem czar Conjure arrows i chodzilem na gobliny do Fermor Hills.
Walilem do goblinow z łuku wyzbywajac sie strzal jednoczesnie zwalniajac Capacity na kamyki.
Gdy mialem wiecej
kamieni niz
strzal walilem z luku na offensive fighting(po to zeby zaoszczedzic strzaly przez zmniejszone ich zuzycie)
Gdy mialem wiecej
strzal niz
kamieni walilem z luku na defensive fighting(po to zeby wyczerpac strzaly zwalniajac miejsce na small stones)
Oczywiscie wszystko w rozsadnych granicach.
Napisalem to po to zeby ci co ida po small stones nie musieli wyrzucac strzal dlatego ze braklo im capa na kamienie. Trzeba zachowac balans zeby wyniesc tyle kamieni ile sie da a zeby z drugiej strony nie braklo nam strzal na spawnie.
Krotko : Zabijajac < łukiem> gobliny zbieramy kamienie i trenujemy dista a przy okazji tworzac strzaly podnosimy MLVL
Czasami dluzszy czas expilem po to by podniesc lvl wiecej HP i Capa zawsze sie przyda, im wiecej kamieni zabierzemy ze soba na skillowisko tym dluzej mozemy trenowac

mysle ze komus sie to przyda a jak nie to niech Admin usunie i po problemie :/
Palladyn swiat non-pvp 18 lvl 10 mlvl dist 59 shield 49 club 17