Tak sobie chłopaki myśle, że jeśli projekt ma odnieść sukces, to jeden programista wam nie wystarczy. Z tego co widze to Kawior ma (hmm jak by to nazwać) nachody (brzmi jak brzmi ale nie potrafie tego innaczej wyrazić xD), jak ma ochotę to sie bierze i robi, jak nie to ma to w dupie, włącznie z wami. Może to nie na jego barki, a może jest po prostu zbyt nieodpowiedzialny i za szybko zmienia zdanie. O ile dobrze się orjętuje, Tibie stworzyła grupa studentów, grupa czyli jakieś 5, 10, może nawet więcej osób, jak jednemu sie nie chciało, nie mugł, lub nie umiał, robił to za niego inny (ale trzeba przyznać że na początku to dupa a nie graficy byli

). Tutaj też mogło by to sie sprawdzić, znaleźć ze 2 osoby które by pomogły Kawiorowi, może nawet on by znalazł wsród swoich znajomych kogoś zaufanego, kto by mu mógł pomóc. Ma ktoś z nim jakiś kontakt? Pogadajcie z nim o tym, swojego czasu bardzo mi zależało na tej grze, dzisiaj jest mi bardziej obojętna, ale była by to swojego rodzaju alternatywa, gra w której tworzeniu samemu można wziąć (choć po części) udział...
Sie rozpisałem, miałem podać jeszcze pare pomysłów na temat doświadczenia i poziomów, ale może innym razem
Edit:
Za orty serdecznie przepraszam xD