Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2007, 22:33   #490
Dominet
Użytkownik Forum

Dominet's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Okolice Łodzi

Stan: Niegrający
Problem Hak

Ja tez mialem haka. Ale to byl iscie chamski hak poniewaz stracilem postac na 20 lvl ze skillami 53/52 i z EQ NA POZIOMIE OKOLO 50 lvl'a!!!!! Ale pokazalem temu peda*owi ze mi moze!! Wywalilem wszystkie KEYLOGGERY z mojego kompa i odnowilem postac!!!! Teraz mam 22 lvl skille 60/60 i w miare dobre eq. I teraz on mi moze ......... Je*any pe*al!!!!!!!

Nikomu nie zycze by zostal zhakowany!!!!! Hakerzy nie mysla wogole!! Wezma sobie konto ciezko napracowany lvl a oni sobie wezma go!!!!! I jaka, JAKA DO KUR*Y NEDZY ONI MAJA Z TEGO RADOSC!!!!????? Nic nie robia tylko zeruja na czyjejs pracy!!!!!! Bezmuzgi jedne....A gdzie czlowieczenstwo???? Gdzie sa do jasnej cho*ery ludzkie cechy??!! I co? Maja satysfakcje?? Ze zabrali efekt czyjejs pracy??!! Jesli tak to jest najlepszy dowod na to ze to je*ane kretyny!!!!

Jakbym dorwal tego debila to bym go za jaja przywiazal do anteny satelitarnej na dworze!!!!! A WY ktorzy jeszcze nie mieliscie haka pilnujcie swoje konta i nigdy nie wchodzcie na ZADNE strony!!!!!! Oby Was nigdy nie spotkalo to co nas!!!!

"A życie przez palce mi płynie w nicość..."
Dominet jest offline   Odpowiedz z Cytatem