Cytuj:
A mnie ciekawi jaki ty osiągnąłeś lvl. -.-
|
50 elite knight
47 drut
38 sorc
35 knight
33 pal
Więcej nie osiagnalem nie dlatego ze nie umialem ale po prostu nie widze sensu klepania dalej w piksele kiedy jest 100+ lepszych mmorpg'ów a praktycznie tibię już całą poznałem. Nicki moge podac na pw jak ktos nie wierzy. Są to chary z real tibii, w przeciwienstwie do twojego ots'owego 96 druta. Btw: podaj nick druta. Zaraz się pewnie okaze ze jestes kolejnym noobkiem (po goburu) ktory sobie wpisal chara ktorego nie ma.
Cytuj:
Taaa 42 dista na guardy chyba na otsie x999999.
|
W pierwszej jaskini o ósmej rano mozna expic nawet 10 palem z 35 dista bo szybkość spawnu wynosi 1 guard na minutę albo i wolniej. (jesli chodzi o pala to gram na swiecie pvp gdzie jest wtedy 200-250 osob online) Pierwszy full spawn wybija sie ropując poziom wyzej potwory. Z 42 dista zabijalem guarda 10-15 strzalami, a on mnie w ogole nie hitał o ile nie było 2+ guardow na raz ale wtedy uciekalem do gory roppointem i ropowałem zabijając po jednym na górze i też nic nie traciłem.
Cytuj:
Ciekawe jak Ci dist leciał skoro z tego co pamietam chmurki nie powoduja wzrostu dista (bez bloodhita na ileśtam uderzeń).
|
Pograj troche paladynem to zobaczysz ze z 40 dista trafia sie okolo 3/4 uderzen a kazdy bloodhit sie liczy za dwa. I kazdy hit sie liczy do skilla, nawet nietrafiony. Jak nie wierzysz to ci moge zrobic screena przyrostu skilla po uderzeniu chybionym.
Cytuj:
A co to knighta to co masz na myśli mówiąc że on nie jest dobry solo? ma wziąść 2 palków i iść na dragi? i to będzie dobry exp? człowieku właśnie to jest atut knighta że absolutnie nie musli expić w "teamie". ( co również można powiedzieć o całej reszcie profesji)
|
A no pewnie ze moze expic solo ale jest wtedy najgorszy ze wszystkich profesji. Taki 150 sorcek pojdzie na wrl i ma exp 150-200k/h i zysk w kasie a jak knight tam pojdzie to ma exp 70-80k/h i waste. Pal pojdzie na co innego (wrl dla niego nieprzyjazne) i tez bedzie robil o jakies 10k wiecej niz knight bo bolty sie szybciej przebijaja przez def i do tego mniej zaplaci bo bolty kosztuja smieszna kase w porownaniu do wielkiej masy uhow jaka knight traci na kazdego troche lepszego potwora.