Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2007, 00:14   #61
darushu
Użytkownik Forum

darushu's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Małopolska

Imię: Darushu
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 47
Skille: 23.29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez youdonthavetoknowme Pokaż post
Prawda jest taka, że po dłuższym czasie grania ma sie tego dosyć (mówię o pomaganiu w każdym razie ja już miałem dosyć). Pomagałem nawet długo ale z czasem im więcej osób którym pomagałem okazywało się chamem coś we mnie pękało. Pomimo, że pomagałem i tak mnie blokowali albo przykrywali zabitego potwora jak by nie wiem co . Z czasem ma się już tego dosyć. Ktoś tu powiedział, że rooksteyer "jest po to by pomagać" co ja o tym myślę "LOL" jestem prawie pewny, że każdy z wysokim lvl myśli tylko o interesach własnych nie czyichś (jestem tego na 99% pewny, zdarzają się wyjątki). To wszystko co o tym myślę.
ps. Acha mój lvl zaras 30. To tak, że by sobie ktoś nie pomyślał, że nie wiem co mówię.
Calkowicie sie zgadzam... dokladnie tak bylo i w moim przypadku.
No wiec gdy znudzil mi sie main... byla separacja od tibii, na jakies pol roku. Potem jakos na nowo zaczelo mnie do niej ciagnac. Ale stwierdzilem, na maina juz niechce... chcialbym zrobic Rookstayera, i pomagac innym. No i tak zrobilem. Wbilem 8 lvl, zaczelem pomagac graczom w questach, w zdobyciu lepszego EQ. Blokowalem potworki, ratowalem ludzi z opal, dawalem food. Wszystko bylo pieknie I dokladnie jak w zacytowanym wyzej topicu. Chamstwo ludzi, ktorzy niepotrafia nawet podziekowac... tylko. (Uzyje tutaj cytatu): Po co n00bie siedzisz na rooku? Ty c***u nawet na maina wyjsc nieumiesz?

No co jak co ale po takim czyms, az odniechcewa sie pomagac innym... od bodajze 19 lvla, niewytrzymalem... przestalem pomagac graczom, zaczely sie czeste trapy w mino hell (trwajace do dzis) Przez takich ludzi, z moich rak (wlasciwie z rak minosow) codziennie pada 5-15 osob a dlaczego?
Bo ktos mi ladnie dziekowal za trud i starania niesienia mu pomocy.

I teraz ja niewiem co niektorzy Wy tu piszecie... Bierzecie Rookstayerow, za n00bow ktorzy tylko trapuja, zbijaja potworki, i cwaniakuja na rooku... Moze i tak jest, no ale radzilbym sie dociec przyczyny...

Zaczerpne tu cytatu "Traktujemy innych tak jak sami bysmy chcieli byc traktowani" - pomyslcie nad tym, gdy chcecie napisac kolejny topic z serii:
Rookstayer to tylko trapuje i nic niepomaga...

Pozdrawiam

Podlej mi drzewko!
Dziękuje za wszystkie odwiedziny

Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!

Wstaw mi notkę!
darushu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.