Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2007, 01:15   #6360
Zhuki
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 03 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kreda Pokaż post
Ekhm tutaj mnie dobiles tylko jednym doczytalem do jednego momentu znam dobrze pavodiego do tej pory mielismy grac na neranie ale z powodu jego internetu sprzedal postac i ma wrocic na furore jak zmieni inetrnet ..
Do rzeczy co ty wogole gadasz ze Skilla nie ma Abb!~~~? durny jestes? na jakiej podstawie tak twierdzisz?przez margamiego wszystko na kazdym starciu dupy dawal (nie wiem dokladnie ale miedzy 130-150 margami zmienil ownera) oni nie mieli lidera nie ma sie czego dziwic a ty o ich skillu guwno wiesz wiec sie nie wypowiadaj na forum

@edit
ty stoisz za vision bo sa lepsi tylko dlatego a ja mam zwyczaj stac za gorszymi a tylko tez jestem za vision bo znam tam pare osob

@edit 2
To wojna a kombinowanie na wojnie to normalka wiec nie czepiajcie sie nikogo tu nie chodzi zeby wyjsc "Honorowo" bo sie tak na forum podoba tylko zeby wygrac basta...
Widzisz ja np wiem ze Magramiego kupil rl od Tajfuna za 2 kk jak sie nie myle i kupil go jeden z ownerow krisa kupil go chyba na 130 lvl.A co o skilach to wypowiedam sie poniewaz widzialem jak wielu z restza jak przegrali wojne.Co do tego ze jeste za Vision bo sa lepsi jest to tylko poczesci prawda poniewaz rownierz mam tam kumpli oraz mam full respect dla nich za to co zrobili.Pierwszej czesci twojej wypowiedzi nie rozumie wiec sie nie wypowiadam
Zhuki jest offline